مجید ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فدراسیون در برنامه ریزی خود برای اولین بار یک دوره مسابقه جایزه بزرگ را در تهران برگزار می کند که کادرفنی تیم بدلیل حضور تمامی رکابزنان تیم ملی این دیدارها را بمنزله یک مسابقه درون اردویی محسوب می کند.
وی افزود: این رقابتها از روز سه شنبه 30 تیرماه به مدت دو روز در مواد داخلی پیست و اول مردادماه در بخش استقامت جاده در مسیر فرودگاه امام خمینی(ره) برگزار می شود.
مربی تیم ملی دوچرخه سواری خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما از برگزاری این مسابقات برای رکابزنان، تعیین رشته های تخصصی در بخش داخل پیست و جاده برای شرکت در رقابتهای قهرمانی آسیا(مردادماه-اندونزی) است.
وی تصریح کرد: هر چند در رده بزرگسالان بدلیل تجربه حضور در مسابقات متعدد تکلیف برخی از مواد تا حدی مشخص است اما براساس شرایط جسمی و رکوردهای رشته رکابزنان تغییر خواهد کرد.
رقابتهای دوچرخه سواری قهرمانی آسیا در بخش بزرگسالان و جوانان اواخر مردادماه در اندونزی برگزار می شود.
نظر شما