به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید مجید اسماعیل زاده با اعلام این خبر افزود: تاکنون در جلسات سال جاری این کمیته درخواست دوره 40 مرکز آموزش علمی کاربردی مجری دوره های پودمانی بررسی و در مجموع 111 رشته محل به تصویب رسیده است.
وی اظهار داشت : تاکنون درخواست برگزاری دوره های علمی کاربردی پودمانی مربوطه در چهار استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و اصفهان بررسی شده است.
دبیر کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی کشور افزود: بر این اساس در استان آذربایجان شرقی از مجموع درخواست 13 مرکز بررسی شده 46 رشته محل و 30 دوره علمی کاربردی جهت اجرا به تصویب رسید که از این میان چهار دوره تکنولوژی آموزشی، ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT)، فناوری اطلاعات و ارتباطات گرایش خدمات رایانه ای در شهرداری و تولید کفش از رشته های جدید جهت اجرا در این استان است.
مدیر دفتر گسترش دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در استان آذربایجان غربی از مجموع هفت مرکز بررسی شده 16 رشته محل و 14 دوره علمی کاربردی جهت اجرا مصوب شد که از این میان سه دوره اصلاح و تربیت، تکنولوژی آموزشی و نقشه کشی صنعتی از رشته های جدید جهت اجرا در این استان خواهد بود.
اسماعیل زاده در ادامه گفت: در استان اردبیل از مجموع چهار مرکز بررسی شده 20 رشته محل و 13 دوره علمی کاربردی جهت اجرا تصویب شد.
دبیر کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی کشور اضافه کرد: در استان اصفهان نیز از مجموع 16 مرکز بررسی شده 67 رشته محل و 31 دوره علمی کاربردی جهت اجرا مصوب شد.
اسماعیل زاده اظهار داشت: از 541 مرکز متقاضی اجرای دوره های آموزش عالی علمی کاربردی در سال جاری 399 مرکز متقاضی اجرای دوره های پودمانی و 496 مرکز متقاضی دوره های ترمی علمی کاربردی است.
به گزارش مهر، برخی از مراکز به طور همزمان مجری برگزاری دوره های ترمی و پودمانی هستند.
نظر شما