به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه یو.اس.ای تودی، نظرسنجی مشترک این روزنامه و موسسه گالوپ نشان می دهد رضایت عمومی از عملکرد "باراک اوباما" شش ماه پس از بر عهده گرفتن منصب ریاست جمهوری به ۵۵ درصد کاهش یافته است.
این رقم برای جورج بوش در مدت مشابه ۵۶ درصد بود.
بر اساس این گزارش، ادامه مشکلات اقتصادی آمریکا و نارضایتی پاسخ دهندگان از ادامه وضع موجود علت کاهش رضایتمندی از عملکرد اوباما بوده است.
49 درصد پاسخ دهندگان به نظرسنجی گفته اند از عملکرد اقتصادی باراک اوباما راضی نیستند و تنها ۴۷ درصد از عملکرد اقتصادی او رضایت داشته اند.
50 درصد ازپاسخ دهندگان هم گفته اند از سیاست های بهداشتی و درمانی اوباما راضی نیستند. تعداد پاسخ دهندگانی که از این عملکرد رضایت داشته اند ۴۴ درصد است.
دیوید اکسلراد، مشاور ارشد باراک اوباما کاهش میزان رضایت شهروندان از عملکرد دولت باراک اوباما را قابل پیشبینی دانسته است .
نظر شما