پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۱۲

سه خانه تاریخی در ابرکوه ثبت ملی شد

سه خانه تاریخی در ابرکوه ثبت ملی شد

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ابرکوه از ثبت سه خانه تاریخی در این شهرستان خبر داد.

محمدعلی اکرمی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: کوشک دولت‌ آباد، خانه روحی و خانه قدیمی ابوطالبی، خانه‌ های ثبت شده ملی در این شهرستان هستند.

وی در خصوص کوشک دولت‌ آباد بیان داشت: این اثر با شماره 22763 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و برای مرمت آن شامل استحکام بخشی دیوارها، احیا ناودانها و شرفی بامها، حدود 60 میلیارد ریال هزینه شده است.

اکرمی خاطرنشان کرد: کوشک دولت‌ آباد ابرکوه از یادگارهای دوران قاجاریه و شامل اتاقهای متعدد، ایوان با تزئینهای گچبری، مطبخ و اصطبل است.

وی همچنین در خصوص خانه روحی ابرکوه نیز بیان داشت: این خانه از بناهای قدیمی به جا مانده از دوره قاجاریه است و با 750 مترمربع مساحت و زیربنای 650 متر در بافت قدیمی محله بازار ابرکوه واقع شده است.

اکرمی عنوان کرد: این بنای تاریخی دارای حیاط مرکزی، اتاقهای سه دری و پنج دری است و برای مرمت این بنای تاریخی شامل استحکام بخشی دیوارها، بازسازی بدنه، شرفی دور بام و احیا ناودانها بالغ بر 100 میلیون ریال هزینه شده است.

وی همچنین در خصوص خانه قدیمی ابوطالبی نیز یادآور شد: این اثر نیز به شماره 24411 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

اکرمی ادامه داد: این خانه متعلق به دوران قاجاریه است و با 850 مترمربع مساحت و حدود 500 متر زیربناست.

وی عنوان کرد: برای مرمت و احیا این خانه تاریخی نیز 15 میلیون ریال هزینه شده است.

به گزارش مهر؛ از 350 اثر تاریخی شناسایی شده در ابرکوه، 34 اثر شامل خانه‌ های قدیمی و با ارزش تاریخی است.

در شهرستان ابرکوه 350 اثر تاریخی وجود دارد که تاکنون 112 اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

کد خبر 916369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha