بهرام تاجریزی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، افزود: تاکنون بالغ بر چهار هزار و 364 نفر از مستمری بگیران این سازمان برای دریافت سهام عدالت ثبت نام کردند.
وی به توجه ویژه دولت به مستمری بگیران تامین اجتماعی در سال جاری اشاره کرد و بیان داشت: دولت در این راستا اقدام به افزایش 20 درصدی حقوق مستری بگیران و همچنین اعطا مبلغی به عنوان یارانه به این افراد در سال جاری کرده است.
این مسئول در ادامه مجموع مستمری بگیران استان در سه ماهه امسال را پنج هزار و 254 خانوار ذکر کرد و افزود: این میزان 9.2 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی در ادامه تعداد بیمه شدگان مشاغل آزاد استان را چهار هزار و 400 نفر برشمرد و ادامه داد: از این تعداد 26 نفر مشمول بیمه نویسندگان و هنرمندان، 728 نفر مشمول بیمه قالی بافان، 320 نفر بیمه اختیاری و دو هزار 377 نفر مشمول بیمه مشاغل آزاد هستند.
تاجریزی با بیان اینکه در حال حاضر 664 نفز از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار داشت: هم اکنون بالغ بر 357 خانوار نیز تحت پوشش بیمه بیکاری تامین اجتماعی خراسان جنوبی می باشند.
مدیر کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: در حال حاضر با توجه به جمعیت استان حدود 40 درصد از جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمه ای و درمانی تامین اجتماعی هستند.
نظر شما