پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۱

در جنوب غرب تهران /

سرانه زمین چمن مصنوعی به بیش از 40 هزار متر مربع می رسد

سرانه زمین چمن مصنوعی به بیش از 40 هزار متر مربع می رسد

با احداث دو زمین چمن مصنوعی در محلات شادآباد و صادقیه جنوب غرب تهران ، سرانه این فضاهای ورزشی در جنوبی ترین نقطه پایتخت به بیش از 40هزار متر مربع افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس شهرام باقری معاون فنی و عمرانی منطقه 18 گفت: عملیات اجرائی احداث دو باب زمین چمن مصنوعی در محلات شادآباد و صادقیه آغاز شده که با تکمیل آنها سرانه این فضاهای ورزشی در جنوب غرب تهران به بیش از 40هزار متر مربع خواهد رسید.

وی با اشاره به وسعت 2 هزار و 450 متر مربعی هریک از این فضاهای ورزشی خاطرنشان کرد: برای احداث این زمین های چمن مصنوعی اعتباری بالغ بر 4 میلیارد ریال در نظر گرفته شده که با بهره برداری از آنها می توان ادعا کرد تمامی محلات جنوب غرب تهران ازاین امکانات ورزشی بهره مند هستند.

کد خبر 916546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha