به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، محمد قاجار مدیر عامل مرکزتخصصی جراحی چشم در مراسم افتتاح این مرکز درمانی که چهارشنبه شب برگزار شد گفت: مرکز فوق تخصصی چشم با 30 میلیارد ریال هزینه ساخته و تجهیز شده است و با درمان و جراحی بیماریهای چشم از انتقال بیماران به مراکز درمانی پایتخت و سایر نقاط کشور جلوگیری خواهد شد.
قاجار افزود: این مرکز ظرفیت درمان روزانه 100 بیمار چشمی را دارد و با داشتن دو اتاق جراحی مجهز قادریم روزانه بیست عمل جراحی چشم را در این مرکز انجام دهیم.
وی اظهارداشت: خدمات تشخیصی این مرکز شامل تشخیص کیفیت بینایی، آنژیوگرافی شبکیه، تعیین میدان بینایی، تصویربرداری از قرنیه و اپتومتری است.
به گفته قاجار در مرکز فوق تخصصی جراحی چشم قزوین برای اولین بارزمینه ارائه خدمات درمانی منسجم شامل جراحی آب مروارید، کاشت لنزهای چند کانونه، اصلاح لیزیک عیوب انکساری، درمان گلوکوم، پیوند قرنیه و جراحی پلاستیک پلک و مجاری اشکی فراهم شده است.
مرکز فوق تخصصی جراحی چشم در خیابان فردوسی قزوین واقع شده است.
نظر شما