پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۳۲

عاطفه درباره برشت و نعلبندیان کتاب نوشت

عاطفه درباره برشت و نعلبندیان کتاب نوشت

دو کتاب پژوهشی در حوزه تئاتر که یکی به زندگی و آثار عباس نعلبندیان و دیگری به تحلیل نمایشنامه‌های برتولت برشت اختصاص دارد در آینده‌ای نزدیک منتشر می‌شود.

جواد عاطفه نویسنده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر گفت: یک کتاب با موضوع تحلیل زندگی و آثار عباس نعلبندیان دارم که در حال حاضر برای ویرایش نهایی تحویل ناشر داده‌ام و تا آخر تابستان برای دریافت مجوز آن اقدام می‌شود.

وی ادامه داد: این کتاب 300 صفحه‌ای که هنوز نام قطعی آن را تعیین نکرده‌ام درباره نقش نعلبندیان در روند نمایشنامه‌نویسی و بررسی آثار ایشان به عنوان یکی از کسانی است که پایه‌های  نمایش ابسورد ایرانی را محکم کرده است. نعلبندیان کسی بود که در حالی که نمایش روی صحنه ندیده بود و همیشه از رادیو شنونده نمایش بود توانست با نوشتن نمایشنامه جایزه رسمی به خود اختصاص دهد.

سردبیر برنامه "نقد کتاب" رادیو فرهنگ درباره منابع پژوهشی‌ خود در این کتاب توضیح داد: برای نگارش کتاب از مجلات نمایشی اواخر دهه 40 و اوایل دهه 50 در کنار مطالب شفاهی در قالب خاطرات و گفتگوها و همچنین کتابهایی که درباره کارگاه نمایش به چاپ رسیده است استفاده کرده‌ام.

عاطفه افزود: همچنین موفق شدم مقبره ایشان را پیدا کنم و مراسم یادبودی هم در کنار مزارشان برگزار کردیم که گزارش مراسم و عکسهای آن را در کتاب آورده‌ام.

به گفته وی کار تحقیق و نگارش این کتاب یک سال وقت او را به خود اختصاص داده است.

نویسنده مجموعه داستان "تا مقصد می‌خوابم بیدارش نکن" در پایان درباره کتاب دیگری که در مرحله صدور مجوز دارد توضیح داد: کار دیگرم درباره برتولت برشت است که به تحلیل نمایشنامه‌های او اختصاص دارد. در این کتاب 600 صفحه‌ای که دو سال و نیم وقت صرف نوشتن آن کرده‌ام به سبک نگارش نمایشنامه‌های بکت و تغییرات سبک او در دوره‌های مختلف پرداخته‌ام.

کد خبر 917289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha