پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۰۷

درپی درخواست مصر و عربستان/

مجمع فقه اسلامی تأخیر در سفر حج را تأیید کرد

مجمع فقه اسلامی تأخیر در سفر حج را تأیید کرد

مجمع بین‌المللی فقه اسلامی درخواست علمای مصر و عربستان به منظور تأخیر در ادای فریضه حج امسال از سوی برخی گروهها را در راستای مقابله با شیوع آنفلوآنزای خوکی تأیید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط ، دکتر عبدالسلام عبادی دبیرکل مجمع بین المللی فقه اسلامی در جده اظهار داشت: شریعت اسلام بر ادامه زندگی بشر تلاش می کند و مانع هر چیزی است که به سلامتی آنها ضرر می رساند .

وی افزود: هنگامیکه نظر پزشکان و کارشناسان بر این است که به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید زنان باردار، سالمندان و کودکان و یا گروههای دیگر حج خود را با تأخیر انجام دهند، نبابراین ضرورتی برای اصرار بر این مسئله وجود ندارد و بر اساس شریعت اسلام باید از آن جلوگیری به عمل آید.

عبادی یاد آورشد: نظر فقها محترم است و ما نیز به عنوان مجمع بین المللی فقه به نظر کارشناسان و ادامه زندگی مسلمانان حترام می گذاریم .

این مجمع درخواست علمای مصر و عربستان را به منظور تأخیر در ادای فریضه حج امسال از سوی برخی از گروهها تأیید کرد.

دبیرکل مجمع بین المللی فقه اسلامی با اشاره به اینکه این مسئله نیازمند بررسیهای مختلف است، تصریح کرد: طی برگزاری نشست مشترک وزیران بهداشت عرب با نمایندگان سازمان بین المللی بهداشت ممنوعیت حج افراد بالای 65 سال و زنان باردار و افرادی که بیماریهای فشار، قند، کلیوی دارند را مطرح شد و ما نیز این مسئله را تأیید می کنیم.

کد خبر 917385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha