به گزارش خبرگزاری مهر، در این مدت تهران بزرگ شاهد 46 آتشسوزی و 107 حادثه مختلف دیگر بود که در این حوادث 3 نفر جان خود را از دست دادند و 31 نفر آسیب دیدند.
در این مدت 19 واحد مسکونی، 8 دستگاه وسیله نقلیه، 8 فروشگاه ، 2 کارگاه و چند مورد دیگر طعمه شعلههای آتش شدند که با حضور به موقع آتشنشانان تمام این آتشسوزیها مهار، کاملاً خاموش و از بروز خسارات بیشتر جلوگیری شد.
در 48 ساعت گذشته آتشنشانان همچنین عملیات امداد و نجات را در حوادث گوناگون از جمله 17 حادثه آسانسور، 15 حادثه رانندگی، 14 مورد حادثه گرفتار شدن افراد در اماکن مختلف، 13 حادثه نشت آب در منازل مسکونی و 8 حادثه گیر کردن حلقه انگشتری در انگشت دست انجام دهند.
همچنین در این مدت 1926 آتشنشان با بکارگیری 647 دستگاه خودروی ایمنی و آتشنشانی 148 ساعت عملیات خاموش کردن آتش و امداد و نجات را انجام دادند.
نظر شما