پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۴۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

580 میلیارد تومان هزینه 153 هزار مقرری بگیر شده است

580 میلیارد تومان هزینه 153 هزار مقرری بگیر شده است

سرپرست اداره کل بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی،گفت : برای 153 هزار مقرری بگیر این سازمان، بیش از 5 هزار و 800 میلیارد ریال هزینه شده است.

احمد پایور در گفتگو با خبرنگار مهر به تعداد مقرری بگیران سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: تعداد مقرری بگیران تا پایان سال 87، 153 هزار و 350 نفر بوده است که برای این تعداد 5 بیش از هزار و 800 میلیارد ریال هزینه شده است.

پیش بینی می شود با اصلاح قانون بیمه بیکاری ظرفیت صندوق بیمه بیکاری نیز افزایش خواهد یافت و سقف مقرری بگیران بیمه بیکاری به 300 هزار نفر برسد.

این در حالی است که فقط در 6 ماهه اول سال گذشته مقرری بیکاری 8 هزار نفر به دلیل اشتغال پنهان قطع شده است همچنین پیش از این نیز محمد جهرمی، وزیر کار و امور اجتماعی اعلام کرده، تعداد بیکاران در ایران به سه میلیون نفر رسیده است.

سرپرست اداره کل بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر، همچنین تعداد استفاده کنندگان از بیمه بیکاری در طول سال 87 ( جمع ورودی و خروجی) را 276 هزار و800 نفر عنوان کرد.

پایور، به خدمات سازمان تامین اجتماعی در بخش کوتاه مدت اشاره کرد و گفت: بیش از یک میلیون و 250 هزار نفر در سال 87 ، از کمک های کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی استفاده کرده اند.

سرپرست اداره کل بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در ادامه خاطر نشان کرد: برای یک میلیون و 250 هزار نفری که از کمک های کوتاه مدت استفاده کرده اند هزار و 486 میلیارد ریال هزینه شده است.

کد خبر 917427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha