پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۳۳

شورای نگهبان مختص به یک حزب و یا گروه خاصی نیست

مشهد - خبرگزاری مهر: مسئول دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان خراسان رضوی گفت: شورای نگهبان مختص یک حزب و یا گروه خاص نیست بلکه این شورا برای حفظ نظام و اسلامیت است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد حسین محرابی ظهر شنبه در محل شورای نگهبان خراسان رضوی به مشکلات پیش آمده بعد از انتخابات دهم اشاره کرد و افزود: شورای نگهبان تاکنون بسیار خوب عملکرده و سد محکمی در برابر مشکلات بوده است، در صورت بروز مشکلات در جامعه نباید کسی سد این شورا شود.

مسئول دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان خراسان رضوی گفت: همه باید از شورای نگهبان مراقبت کنند زیرا شورا مختص یک حزب و یا گروه خاص نیست بلکه این شورا برای حفظ نظام و اسلامیت است.

وی ادامه داد: شورای نگهبان برای حفظ  اسلامیت گلوگاه های مختلفی تعریف کرده است تا نگذارد اسلامیت دچار مشکل شود و با بحران روبرو شود و هیچ مصوبه ای از مجلس شورای اسلامی بدون تایید این شورا اعتبار قانونی ندارد.

مسئول دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان خراسان رضوی در خصوص نحوه برگزاری انتخابات دهم در خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی حدود 14 هزار ناظر فعال در انتخابات داریم که در هر فصل همایشی جهت آشنایی ناظران جدید همچنین آموزش و یادآوری قوانین برگزار می شود.

محرابی خاطرنشان کرد: با اینکه انتخابات تایید و تمام شده است ولی برای روشن شدن اذهان و برطرف ساختن ابهامات اگر کسی در هر مورد انتخابات سوالی داشته باشد حاضریم در سطح خراسان رضوی بررسی و پاسخگویی کنیم.

مسئول دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان خراسان رضوی گفت: کسانی که با شورای نگهبان مشکل دارند شورای نگهبان را سدی برای ورود به مسئولیت های کلیدی در کشور می دانند.

شورای نگهبان در سال 59 و به دستور امام خمینی تاسیس و آغاز به کار کرد.

کد خبر 917671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha