پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ مرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۱۲

بااجرای لایروبی بندرخلیج فارس؛

ظرفیت پذیرش کشتی های 10 هزار تنی فراهم شده است

ظرفیت پذیرش کشتی های 10 هزار تنی فراهم شده است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیر اداره بندر خلیج فارس گفت: با اجرای لایروبی در این بندر، ظرفیت پذیرش کشتی ها، از هشت هزار تن به 10 هزار تن افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، منصور خرمشکوه ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده در این بندر گفت: با طرح های انجام گرفته در این بندر، امکان تردد شبانه روزی کشتی ها مهیا شد که این امر باعث افزایش ظرفیت پهلوگیری کشتی ها شد.

وی در خصوص احداث شانتینگ یارد در این بندر اظهار داشت: این طرح قرار بود توسط راه آهن در بندر اجرا شود که هنوز اجرای آن آغاز نشده است و با توجه به نیاز این بندر به داشتن چنین تجهیزاتی در جهت افزایش خدمت رسانی مطلوب، سازمان تصمیم گرفته اجرای این طرح را خود بر عهده بگیرد.

خرمشکوه با اشاره به مزایای این احداث شانتینگ یارد در این بندر اذعان کرد: اجرای این طرح موجب افزایش ایمنی، کاهش هزینه و بالارفتن سرعت عملیات در این بندر می شود که امیدواریم ظرف 2 سال آینده به بهره برداری برسد.

مدیر اداره بندر خلیج فارس از این بندر به عنوان یک بندر با قابلیت سوخت رسانی، ترانزیت و صادرات مواد نفتی یاد کرد و گفت: تاکنون به 10 شرکت متقاضی سرمایه گذاری در این بندر زمین واگذار شده است و پیش بینی می شود با توجه به تقاضای زیاد بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این بندر در مرحله بعدی به همین مقدار واگذاری زمین انجام گیرد.

وی گفت: طی برنامه ریزی صورت گرفته تا سال 90 باید 200هزار مترمکعب مخزن دراین بندر ایجاد شود که هم اکنون 50 هزار متر مکعب ساخته شده و در حال فعالیت است و 50 هزار مترمکعب دیگر نیز طی یک ماه آینده به مرحله بهره برداری می رسد.

کد خبر 917710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha