مدير كل امور بيمه اي سازمان تامين اجتماعي تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : در تهران بالغ بر 13 هزار نفر از طريق قانون مشاغل سخت و زيان آور بازنشسته شده اند كه با شهرستانهاي استان تهران بالغ بر 20 هزار نفر از طريق اجراي قانون مشاغل سخت وزيان آور بازنشسته شده اند و اين امر نشان از اجراي صحيح اين قانون است .
مجيد روزيفراخ در ادامه افزود : برخي كارگران به صورت متوالي 20 سال در شغل خود خدمت نكرده اند و وضعيت آنان با قانون بازنشستگي پيش از موعد همخواني ندارد و به طور كلي به آن توجهي ندارند و به دليل اينكه شغل آنان جزء مشاغل سخت و زيان آور شناخته نمي شوند به سازمان تامين اجتماعي ايراد مي گيرند و گله مند هستند .
وي گفت : سازمان تامين اجتماعي طبق قانون خود را مكلف به اجراي قانون مشاغل شخت وزيان آور مي داند اما پيچيدگيهاي كه در اين قانون وجود دارد مشكلاتي را در اجراي اين قانون در شعب ايجاد كرده كه سعي در رفع اين مشكلات داريم .
روزيفراخ با اشاره به اينكه عدم آگاهي كارگران از قانون بازنشستگي پيش از موعد منجر به مشكلاتي در اجراي اين قانون شده است گفت : متاسفانه در اين خصوص اطلاع رساني دقيقي از سوي سازمان تامين اجتماعي صورت نگرفته و سازمان مي بايست در اين زمينه توجه بيشتري داشته باشد .
مدير كل امور بيمه اي تامين اجتماعي تهران بزرگ تصريح كرد : از طريق نشستي كه با نماينده كارگران خواهيم داشت سعي داريم مشكلات مربوط به اجراي قانون شناسايي مشاغل سخت وزيان آور را حل نماييم .
نظر شما