به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، امجد عبدالکریم الجبوری شامگاه شنبه در نشستی با اعضای اتاق بازرگان استان ایلام اظهار داشت: کشور عراق نیازمند کالاها و خدمات ایران در بازارهای خود است.
وی ادامه داد: هم اکنون کشور عراق به دنبال گسترش فعالیتهای اقتصادی با کشور ایران است.
این مسئول با اشاره به اینکه 70 درصد کالاهای موجود در کشور عراق مربوط به شرکتهای ایرانی است، خاطرنشان کرد: استان ایلام با داشتن مرز بین المللی مهران از شرایط مطلوبی برای صادرات کالا به کشور عراق برخوردار است.
الجبوری عنوان کرد: اتاق بازرگانی عراق از هرگونه تفاهم و همکاری با اتاق بازرگانی ایلام برای گسترش فعالیتهای اقتصادی با توجه به رضایت تجار عراقی از مرز مهران، استقبال می کند.
رئیس سازمان بازرگانی استان ایلام گفت: در سال جاری 176 میلیون دلار کالا از مرز مهران به کشور عراق صادر شده است.
علی مهدوی بیان داشت: بعضی از محدودیتهای صادرات کالا از جمله صادرات میوه و تربار توسط مرزبانان عراقی باید رفع شود.
این مسئول یادآور شد: در حال حاضر دو هزار و 800 نفر در استان ایلام دارای کارت بازرگانی هستند و براساس قانون می توانند به کشور عراق کالا صادر کنند.
استان ایلام دارای 420 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است.
نظر شما