پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۰۵

میرکاظمی خبرداد:

تخفیف 30 درصدی مالیات برای فروشگاههای زنجیره ای

تخفیف 30 درصدی مالیات برای فروشگاههای زنجیره ای

وزیر بازرگانی از تخفیف 30 درصدی مالیات برای فروشگاههای زنجیره ای خبرداد و گفت: احتمال تخفیف مالیاتی بیش از این حد نیز در گامهای بعدی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود میرکاظمی امروز در حاشیه همایش اصلاح الگوی مصرف در جمع خبرنگاران از تصویب طرحی برای ارائه تخفیف 30 درصدی برای توسعه فروشگاههای زنجیره ای خبرداد و گفت: هم اکنون 500 میلیارد تومان تسهیلات برای فروشگاههای زنجیره ای در نظر گرفته شده است، این درحالی است که یکی از مشکلات نظام توزیع وجود بیش از 2 میلیون واحد صنفی است که باعث بالارفتن قیمت کالا و خدمات می شود.

وزیر بازرگانی افزود: در گام بعدی حتی ممکن است که میزان تخفیف مالیاتی فروشگاههای زنجیره نیز افزایش یابد.
میرکاظمی طرح هدفمند کردن یارانه ها را مقدمه ورود به تغییرات اساسی در ابعاد مختلف خرد و کلان اصلاح الگوی مصرف دانست و تصریح کرد: همزمانی این طرح با سیاست‌های قیمتی و غیرقیمتی می‌ تواند به تحولاتی منجر شود. اما اگر قیمتها اصلاح نشود توجهی به منابع ارزشمند انرژی نمی شود و زمانیکه یک کالا قیمت واقعی خود را پیدا کند، اصلاح الگوی مصرف تبدیل به یک دغدغه می ‌شود.

وی اظهار داشت: راهکار اصولی در این زمینه، توسعه فروشگاه‌های زنجیره ای است که در سال 86 معادل 500 میلیارد تومان و در سال 87 معادل 300 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای این فروشگاه‌ها در نظر گرفته شد.

میرکاظمی از حضور بخش های مختلف تعاونی و خصوصی در راه اندازی فروشگاههای زنجیره ای خبرداد و خاطرنشان کرد: این واحدها ثبت نام کرده اند ولی هنوز فعالیت آنها شروع نشده است و چون دولت نمی ‌تواند این فروشگاهها را توسعه دهد، لازم است تا بخش خصوصی وارد شود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر دلایل کندی اجرای فروشگاه های زنجیره ای خرده فروشی افزود: یکی از دلایل مشکلات سرمایه‌ای و دیگری مشکلات بانکی است که هنوز حل نشده است.

وزیر بازرگانی با تاکید بر تشویق حضور بخش خصوصی در فروشگاههای زنجیره ای خاطرنشان کرد: طبق سیاستهای کلی اصل 44 اجازه توسعه نظامهای توزیع به دولت داده نشده و این بخش باید توسط بخش خصوصی سرمایه گذاران و علاقه مندان توسعه یابد تا هم سود خوبی را بخش خصوصی و هم منافع زیادی برای مردم داشته باشد.

وی همچنین در خصوص اصلاح قیمت آرد اظهار داشت: تا زمانی که آرد 75 ریالی توزیع می ‌شود مصرف نان همین گونه است، چرا که با اصلاح قیمت آرد نیازی به واردات گندم حتی در خشکسالی نخواهیم داشت چرا که مصرف سرانه گندم در ایران 163 کیلوگرم است که با بالاترین مصرف کننده گندم در سطح جهان هستیم که باید کاهش پیدا کند.

به گفته میرکاظمی، میزان آرد توزیعی امروزکمتر از میزان سال 83 است و این در حالی است که جمعیت بین 5 تا 7 میلیون نفر بیشتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه 28 سال دولت وظیفه خرید و توزیع برنج را داشته است در سال 87 و 88 دولت ورود برنج دولتی را قطع کرد و اجازه داد تا مردم برنج مرغوبی که به صورت مؤثر استفاده می شود را وارد کشور کنند.

وزیر بازرگانی افزود: برای اصلاح کسری یک میلیون تا یک میلیون و 200 هزار تن برنج وارداتی باید به سمت فرهنگ سازی رفت.

کد خبر 918445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha