پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۴۴

تعداد نمازخانه های بین راهی مازندران باید افزایش یابد

ساری - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد اقامه نماز مازندران گفت: نمازخانه های بین راهی مازندران باید افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در نکاء، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی شامگاه دوشنبه در حاشیه جلسه شورای اداری نکا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نماز از جایگاه ویژه ای در حکومت  اسلامی برخورداراست و باید جایگاه مناسب و در خور توجه برای آن تعریف شود.

وی افزود: مساجد بین راهی نیاز هر شهری است که باید مسئولانی که مسیر دسترسی به شهرهای تحت مدیریت آنها فاقد نمازخانه هستند به این امر اهتمام ویژه داشته باشند ولی با این حال وجود نمازخانه بین راهی دلیل نیست تا مساجد داخل شهر تنها در زمان خاص برای اقامه نماز باز باشد.

وی گفت: متاسفانه بسیاری از مساجد ما در استان دارای متولی خاصی نیست و با توجه به اینکه زیر نظر اوقاف و امور خیریه بوده و تبلیغات اسلامی نیز بر آن توجه و دقت دارد در بعضی از موارد مشکلاتی مشاهده می شود.

مشاور استاندار مازندران با بیان اینکه استان مازندران از جمله استانهای مسافرخیز است، خاطرنشان کرد: مساجد باید در طول زمانی که از لحاظ شرعی اقامه نماز جایز است باز باشند اما بعضی از مساجد در استان تنها در زمان اقامه نماز جماعت باز بوده و در زمانهای دیگر بسته اند که باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

ابراهیمی همچنین یادآور شد: باید بسته شدن مغازه ها برای اقامه نماز در استان به صورت یک فرهنگ در آید تا در زمان اقامه نماز همه اماکن تعطیل شوند زیرا اثر تربیتی و دینی این اقدام از اقامه 100 منبر در راستای فضیلت نماز و اهمیت به آن در مردم تاثیرگذارتر خواهد بود.

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران با هشدار به اینکه نباید درب مساجد به روی مسافرین بسته باشد، اظهار داشت: مسافرین باید زمانی که وراد شده و قصد اقامه نماز را داشته باشند درب مساجد به روی آنان باز باشد.

کد خبر 919468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha