رضا غلامی سلطان مرادی با عنوان این مطلب که آمار دانشجویان معلول از 1000 نفر در سال 83 به 12 هزار نفر در سال 88 افزایش یافته است به خبرنگار مهر گفت: شهریه دانشجویان تا سال 87 به صورت متمرکز پرداخت می شد که با توجه به مشکلات رفت و آمد دانشجویان تصمیم گرفته شد از سال جاری این اعتبارات بر اساس آمار دانشجویان در استانها توزیع شود.
این در حالی است که رضا سعید، رئیس صندوق مرکزی صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی امروز در نشست خبری عنوان داشته بود این دانشگاه از ترم مهر ماه سال جاری از دانشجویان معلول بدون دریافت شهریه ثبت نام نخواهد کرد.
غلامی با اشاره به ماده 8 قانون حمایت از حقوق معلولان که بر اساس آن معلولان نیازمند در سنین مختلف می توانند با معرفی بهزیستی به دانشگاه ادامه تحصیل دهند، افزود: بر همین اساس سازمان بهزیستی برای دوره کاردانی مبلغ 300 هزار تومان، کارشناسی 500 هزار تومان، کارشناسی ارشد یک میلیون تومان و دکترا 5/2 میلیون تومان پرداخت می کند.
مدیرکل دفتر امور توانبخشی معلولان جسمی، حرکتی و حسی سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه اگر استانها بر اساس اصول مددکاری به درستی دانشجویان نیازمند را شناسایی کنند، ممکن است اعتبار اضافه هم بیاورند، تصریح کرد: اعتبارات سازمان بهزیستی اول فروردین تا آخر اسفند توزیع می شود، در صورتی که اعتبارات دانشگاهها اول مهر و آخر خرداد توزیع می گردد. در نتیجه همین عدم همخوانی در سال مالی باعث شده که بهزیستی در پرداخت به موقع شهریه دانشجویان با مشکل مواجه شود.
غلامی با عنوان این مطلب که اعتبارات نیمه اول سال اخیرا به حساب استانها واریز شده است، گفت: از این اعتبارات مقداری بابت شهریه نیمه دوم سال تحصیلی 88-87 دانشجویان پرداخت می شود و مابقی آن نیز برای شهریه مهر ماه خواهد بود.
نظر شما