به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه ها، رابسون یکی از قابل احترام ترین و مشهورترین چهره های فوتبالی جهان بود. وی سابقه مربیگری تیم های باشگاهی نیوکاسل، ایپسویچ تاون، آیندهوون، اسپورتینگ لیسبون، پورتو و بارسلونا را هم در کارنامه دارد.
این مربی فقید بیش از 15 سال با سرطان دست و پنجه نرم کرد و در همین راستا "بنیاد سربابی رابسون" را بنیان نهاد تا از این بیماری مهلک پیشگیری به عمل بیاورد.
رابسون آخرین بار روز یکشنبه هفته گذشته در ورزشگاه "سنت جیمز پارک" حضور پیدا کرد تا از یک مسابقه خیریه که قرار بود عواید آن به حساب بیماران سرطانی واریز شود، حضور پیدا کرد.
رابسون 20 بار برای تیم ملی انگلستان بازی کرد و حضور در تیم های باشگاهی فولهام و وست برومویچ آلبیون را در کارنامه دارد.
این مربی در سال 1990 هدایت تیم ملی انگلستان را در رقابت های جام جهانی بر عهده داشت. تیم تحت رهبری او در مرحله نیمه نهایی در ضربات پنالتی مغلوب آلمان غربی شد.
نظر شما