سیاوش امینی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت اظهار داشت: در استان گیلان محصولات خاصی همچون برنج، چای، زیتون و ... تولید می شود که باید در بحث بازاریابی و فروش و فرآوری آن توجهی ویژه شود.
وی بر راهکارهای اجرایی جدید برای توسعه فضای امید در کسب و کار استان تاکید کرد و افزود: با جمع شدن سرمایه های انسانی و بروز ایده های نو و نیز با هم محور شدن استعدادهای مالی و فکری راهکارهای اجرایی جدیدی برای توسعه اقتصادی استان فراهم می شود.
امینی با اشاره به وظایف وزارت بازرگانی در ایجاد بسترهای مناسب برای بهبود و ارتقای سطح تجارت داخلی و خارجی، اظهار داشت: بخش خصوصی و تعاونی باید با استفاده از موقعیتهای موجود با افزایش ظرفیتهای خود در تصدی گری نقشهای بیشتری را عهده دار شود.
وی فعالیتهای وزارت بازرگانی طی سالهای اخیر در شفاف سازی قوانین و مقرارت، ایجاد مشوقهای صادراتی، برجسته سازی نقش بخش خصوصی در تصدی گری و... را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: در بحث تجارت نمی توان تنها به سرمایه های فکری و حمایتهای مالی وتسهیلاتی دولت بسنده کرد و برای بازاریابی و حفظ آن در کنار استفاده از مدیریت اصولی و علم و دانش روز نباید از اهمیت بنیه سرمایه گذاری مالی نیز غافل شد.
امینی سرمایه گذاری در پایانه صادراتی گل و گیاه و شرکت نمایشگاهی بین المللی استان گیلان را از زمینه های مناسب برای حضور کلیه فعالان و سرمایه گذاران و همچنین هولدینگ گیلان زمین دانست و بر حمایتهای بیشتر از آنان تاکید کرد.
نظر شما