به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر هادی منوری ظهر یکشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: اولین همایش "طب الرضا" از سری مجموعه های جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) از دانشگاههای سراسر کشور و حوزه های علمیه با حضور اساتید برجسته کشوری در مشهد برگزار می شود.
وی در خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: فرهنگ سازی در زمینه طب اسلامی با محوریت بهداشت و درمان و دیدگاه ائمه معصومین و به خصوص امام رضا(ع) برگزار می شود.
دبیر همایش افزود: از آنجا که جامعه ما به سمت طب سنتی و اسلامی گرایش پیدا کرده است و در این زمینه همایش فراوانی احساس می شود و دانشگاه علوم پزشکی درصدد پاسخگویی به این نیاز این همایش را برگزار می کند.
منوری ادامه داد: توجه به زیرساخت های طب سنتی و طب الرضا به شکل علمی پژوهشی از اهداف دیگر این همایش است.
منوری گفت: برگزاری نمایشگاه کتب خطی قدیمی و کتب نفیس در زمینه طب اسلامی از دیگر برنامه های این همایش است.
احمد ثاقبی دبیر علمی جشنواره در ادامه گفت: با توجه به اقبال کشورهای دیگر نسبت به طب سنتی، کشور ما نیز می کوشد تا طب سنتی را به مردم معرفی کند تا از کمبودها جلوگیری شود.
نظر شما