پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ تیر ۱۳۸۳، ۱۹:۰۰

هاشمي رفسنجاني دربازديد از نمايشگاه تخصصي وزارت اطلاعات

سيستمهاي اطلاعاتي مانند مغز و سيستم عصبي كشور عمل مي كنند

آيت الله هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: سيستمهاي اطلاعاتي درجوامع اطلاعاتي امروز چون فعاليت مغز و سيستم عصبي در بدن انسان براي كشور عمل مي كند.

به گزارش خبرگزاري مهر، وي امروز پس از بازديد از نخستين نمايشگاه تخصصي فعاليت‌هاي معاونت اقتصادي وزارت اطلاعات در جمع مديران اين وزارتخانه افزود: وزارت اطلاعات مي تواند با برداشت ها و دريافت هاي درست اطلاعات جامعه را هدايت كند .

هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: سربازان گمنام وزارت اطلاعات مي توانند دربخشهاي مختلفي كه مسووليت دارند با درك راهكارهاي و واقعيتهاي و انتقال آن به مراكز ذيربط از طريق سيستمهاي سالم، به سلامت كشور كمك بسياري كنند.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام از پرسنل وزارت اطلاعات به عنوان سربازان گمنامي ياد كرد كه در طول دوران انقلاب يكي از حساسترين سنگرهاي حفاظت از انقلاب و نظام اسلامي را به عهده داشته‌اند.

هاشمي رفسنجاني با اشاره به برگزاري نمايشگاه فعاليت‌هاي معاونت اقتصادي وزارت اطلاعات گفت: بحث مبارزه با فساد اقتصادي بحث روز جوامع است و كشور ما نيز امروز از چنگ فساد بزرگ اقتصادي رنج مي‌برد.

وي قاچاق كالا و مواد مخدر، گمرك و ترانزيت كالا، تخلفات مالياتي، زمين خواري و تغيير كاربري غيرمجاز زمينهاي كشاورزي، تخلفات مالي در فعاليت بانكها و موسسات خصوصي و بورس بازي را ازمهمترين مواردي عنوان كرد كه فساد اقتصادي در آنها به چشم مي‌خورد.

هاشمي رفسنجاني با اشاره به بازديد خود از قسمت‌هاي مختلف اين نمايشگاه خاطرنشان كرد: خوشبختانه فعاليت بسيارخوبي در شناسايي و مقابله با مفاسد اقتصادي در حوزه‌هاي مختلف توسط وزارت اطلاعات صورت گرفت و كار بزرگي انجام شده است.

وي فرار مالياتي ثروتمندان را يكي از عوامل مهم ايجاد فساد اقتصادي دانست و گفت: ماليات ندادن افراد پولدار ظلم به تمام افراد جامعه است و فساد اقتصادي را به همراه خواهد داشت كه اين موضوع به خوبي توسط وزارت اطلاعات پيشگيري شده و راه‌هاي فرار مالياتي اين افراد شناسايي و مسدود شده است.

هاشمي رفسنجاني همچنين سوء‌استفاده از زمين و تغيير كاربري غيرمجاز زمينهاي كشاورزي را يكي ديگر از مفاسد اقتصادي نام برد كه قبل از انقلاب به صورت بسيار گسترده وجود داشت، بعد از انقلاب مهار شد و امروز دوباره درحال افزايش است اما وزارت اطلاعات به خوبي وارد اين قضيه شده و عوامل اصلي آن را شناسايي كرده است.

ايرانيان خارج از كشور و نحوه فعاليت‌هاي اقتصادي آنها يكي ديگر از مواردي بود كه رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به آن اشاره كرد و گفت: مساله ايرانيان خارج از كشور يك مسئله مهم انقلاب است.

وي اظهار داشت: رسالت انقلاب ما اين بوده كه انسانها را با ديدگاه اسلامي آشنا كنيم و آنها را در مسير خدا قرار دهيم.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: بخش مهمي از نيازهاي مادي برخي از كشورها از منابع مردمي آنها كه درخارج هستند تامين مي‌شود اما ما از طريق مهاجران خود فرار سرمايه داريم.

وي يادآور شد: ما مي‌توانيم با اصلاح سيستم مهاجرت، ورود سرمايه داشته باشيم و مهاجران ما مي‌توانند به معبرهايي براي ورود سرمايه تبديل شوند.

هاشمي رفسنجاني تاكيدكرد: يكي از كارهاي بسيار مهم وزارت اطلاعات اين است كه حساسيت‌هاي خودرا نسبت به ايرانيان مقيم خارج معكوس كند و دل اين افراد را با ايران مانوس كند و با اين افراد طوري رفتار كند كه جذب كشور شوند كه البته اين كار به خوبي درحال انجام است.

وي همچنين از فعاليت‌هاي معاونت اقتصادي وزارت اطلاعات درخصوص بانكها و بورس كشور سخن گفت و افزود: با توجه به اينكه سيستم بانكداري در كشور ما دولتي است بايد خيلي مواظب باشيم كه در ارائه تسهيلات و استفاده از سپرده‌هاي مردم تخلف صورت نگيرد.

هاشمي رفسنجاني با اشاره به جوان بودن بورس در ايران اظهار داشت: امروزه در دنيا بورس بازي به طور گسترده انجام مي‌شود و آدمهاي حرفه‌اي و وارد به دنبال بورس‌هاي جوان مي‌روند و راهكارها را بلد هستند و مي‌توانند با سوء استفاده از بورسهاي جوان بحران آفرين باشند كه البته وزارت اطلاعات در اين زمينه نيز فعاليت خوبي داشته است.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود ايجاد اعتماد عمومي در ميان مردم نسبت به فعاليت‌هاي وزارت اطلاعات را رمز موفقيت اين وزارتخانه دانست و گفت: اگر اين اعتماد تقويت شود، جايگاه اطلاعات بسيار رفيع خواهد بود.

وي با تقدير ازعملكرد يونسي وزير اطلاعات گفت: در مديريت ايشان عقل و تدبير و شجاعت را مي‌بينم و يونسي كار تبليغاتي و نمايشي نمي‌كنند.

هاشمي رفسنجاني، اوضاع امروز عراق و افغانستان را ناشي از ارائه اطلاعات غلط از سوي سرويسهاي اطلاعاتي و سازمان سيا به آمريكايي‌ها دانست و گفت: امروز مي‌بينيم كه اشغالگران براساس اطلاعات غلط و مخلوط در عراق و افغانستان گرفتار گرداب شده‌اند.
وي به محاكمه صدام در عراق اشاره كرد و گفت: اگر عملكرد اشغالگران در عراق درست بود آنها خودشان صدام را محاكمه مي‌كردند و براي خود آبرويي بدست مي‌آوردند.
هاشمي رفسنجاني همچنين از غيرعلني بودن دادگاه صدام انتقاد كرد و گفت: درخواست صدام براي محاكمه بوش در آغاز دادگاه به آنها نشان داد كه علني بودن دادگاه صدام،‌ آبروي آنها را خواهد برد.
وي سخنان قاضي دادگاه براي برگزاري غيرعلني دادگاه صدام در خصوص موضوع جنگ ايران را نشان دهنده ترس اشغالگران از افشاي جنايات آنها در مورد ايران دانست.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: اوضاع دنيا، منطقه و كشورها ايجاب مي‌كند كه عاقل‌تر، شجاع‌تر و دلسوزانه‌تر به كارهاي كشور بپردازيم و در جهت رشد و ارتقاء ايران اسلامي گام برداريم.
قبل از سخنان رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، علي يونسي وزير اطلاعات در سخنان كوتاهي گفت: حركت اطلاعات بيش از هر چيز به مبارزه اصولي و سيستماتيك با فساد اقتصادي نظر دارد.
يونسي با اشاره به اين‌كه فساد اقتصادي در جوامع يك امر طبيعي است افزود: براي عبور از آن به يك منطق علمي و درك صحيح و دورانديشي و آينده‌نگري نياز داريم كه اگر اين گونه نباشد، مبارزه با فساد به يك فساد بزرگتر تبديل خواهد شد.
وزير اطلاعات ادامه داد: عبور از توسعه نيافتگي يك امر حياتي است و براين منظور سرويس‌هاي اطلاعاتي بايد در خدمت دولت و سيستم اجرايي كشور باشند تا بتوانيم به موفقيت دست يابيم.
وي تاكيد كرد: در اين راه به راهكارهاي اصولي مي‌انديشيم و پيشگيري در اين امر بسيار مهم است.

کد خبر 92336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha