پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۳۷

آشتیانی در نشست با کادر فنی:

فقط به خدا توکل کنید/ استقلال امسال هم سربلند و موفق خواهد بود

فقط به خدا توکل کنید/ استقلال امسال هم سربلند و موفق خواهد بود

نشست مدیرعامل باشگاه استقلال و کادر فنی و پزشکی تیم بزرگسالان بعدازظهر امروز در محل این باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست صمد مرفاوی سرمربی استقلال گزارشی از آخرین وضعیت تیم به مدیرعامل استقلال ارائه کرد و سپس واعظی آشتیانی با اشاره به نکاتی مهم پیرامون شرایط کنونی استقلال و چگونگی ورود به رقابت های لیگ برتر به مربیان استقلال توصیه کرد با جدیت و پیگیری، ‌تعامل و هماهنگی مجموعه تیم برای موفقیت استقلال تلاش کنند و تصریح کرد تنها به خداوند برای موفقیت در کارشان توکل کنند.

مدیرعامل استقلال با اشاره به حضور افراد با دانش،‌ متعهد و آگاه در کادر فنی و پزشکی استقلال گفت: به هر حال هستند کسانی که نخواهند این گروه در کار خود موفق باشد اما مسلماً با توجه به مواردی که گفته شد استقلال امسال هم سربلند و موفق خواهد بود.

در این جلسه که در سالن آنالیز باشگاه استقلال برگزار شد غلامحسین مظلومی،‌عبدالصمد مرفاوی، اریش روته مولر، سیامک رحیم پور، راینر کرافت، امین نوروزی و دکتر ستوده و مباشری رئیس کمیته اداری-مالی و پشتیبانی باشگاه استقلال حضور داشتند.

کد خبر 923376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha