علی جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: اگر مردم شهر یزد الگوی مصرف را رعایت کنند، یعنی هر نفر در شبانه روز 150 لیتر آب مصرف کنند، آب شرب جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر مانند شهر اردکان یا میبد قابل تامین خواهد بود.
وی افزود: الگوی مصرف تعیین شده در شهر یزد 150 لیتر در شبانه روز به ازای هر نفر است این در حالی است که در ارقام پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت، این سرانه به ازای هر نفر 81 لیتر اعلام شده است.
این مسئول یادآور شد: معافیت 19 درصدی مردم استان یزد از پرداخت آب بها مربوط به امسال است اما این رقم در سال 86 برابر با 17 درصد بوده است.
جعفری افزود: در حال حاضر میزان مصرف 43 درصد از مشترکان آب استان یزد برابر با الگوی مصرف است که این رقم در سال 86 برابر با 41 درصد بوده و میزان مصرف پنج درصد از مشترکان نیز دو برابر الگوی مصرف است که این مقدار در سال 86 معادل هفت درصد بوده است.
معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان یزد بیان داشت: در کشور ما طبق جدول الگوی مصرف آب، برای پخت و پز 10 لیتر تعیین شده در حالی که طبق ارقام پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت این رقم سه لیتر تعیین شده و برای استحمام نیز 50 لیتر اعلام شده در حالی که ارقام پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت 30 لیتر یشنهاد شده است.
وی افزود: برای نظافت خانه نیز در کشور ما رقم 25 لیتری مناسب ارزیابی شده در حالی که این رقم از سوی سازمان جهانی بهداشت 15 لیتر پیشبینی شده است.
جعفری خاطرنشان کرد: اگر شهروندان صرفه جویی کنند و الگوی مصرف آب را که 150 لیتر به ازای هر نفر در شبانه روز است را رعایت کنند، امکان ارائه خدمات بیشتر با کیفیت و بهینه توسط شرکت آب و فاضلاب فراهم می شود.
نظر شما