به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا از رژیم صهیونیستی خواست به اخراج فلسطینیها از بیت المقدس شرقی پایان دهد. وی در کنفرانس خبری که پس از دیدار با همتای اردنی اش برگزار شد تاکید کرد چنین اقداماتی موجب تحریک خانواده های فلسطینی می شود.
کلینتون با "تاسف بار" خواندن اقدام تل آویو در آوارده کردن دو خانواده فلسطینی ساکن بیت المقدس شرقی گفت: همانطور که پیشتر نیز گفته ام اخراج فلسطینیها و تخریب خانه های آنها بر خلاف تعهداتی است که تل آویو پیش از این ملزم به انجام آن شده است.
وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: من از اسرائیل و مقامات شهر بیت المقدس می خواهم دست از تحریک احساسات فلسطینیها بردارند. به اعتقاد وی در شرایط کنونی هر یک از طرفین فلسطینی و اسرائیلی موظف اند از هر گونه اقدام حساسیت برانگیز ممانعت کنند.
کلینتون خاطرنشان کرد نباید اینگونه اقدامهای نسنجیده و یکطرفه موجب به شکست کشیدن مذاکرات صلح خاورمیانه شود. دو روز پیش یک دادگاه رژیم صهیونیستی در بیت المقدس شرقی حکم به تخلیه اجباری منازل مسکونی دو خانواده فلسطینی ساکن این منطقه داد.
گفتنی است تخلیه منزل این خانواده های فلسطینی موجب آوارگی آنان شده و خشم گروههای فلسطینی و طرفداران حقوق بشر را برانگیخته است. به اعتقاد منتقدان این اقدام مغایر با تعهدات رژیم صهیونیستی است و موجب به چالش کشیده شدن مذاکرات صلح خاورمیانه می شود.
نظر شما