به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمدعلیرضا بیگی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با جمعی از جوانان عضو نمایندگی سازمان ملی جوانان آذربایجان شرقی و خانه نخبگان تبریز افزود: با ترویج روحیه پرسشگری، حرکت به سوی شفاف سازی امور تسهیل شده و پاسخگویی به مطالبات شتاب می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه راه رفته در دولت نهم بسیار زیاد بوده است، اظهار داشت: راه نرفته زیادی هم وجود دارد که با پشتیبانی مردم، این راه ها با قوت و با شتاب بیشتر پیموده خواهد شد.
استاندار آذربایجان شرقی با این تحلیل که دولت دهم برای تحقق شعارها و اجرای برنامه های خود با مشکلات فراوانی روبرو خواهد شد، عنوان کرد: اقدامات روزهای گذشته دولت نهم در برکناری برخی از وزرا و تغییر و تحولات صورت گرفته در کابینه، نشان داد که دولت به ضعفهای خود پی برده و درصدد رفع این ضعفها در آستانه شکل گیری دولت دهم است.
بیگی در ادامه، پاسخگویی به مطالبات مردم در سطح استان را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به نقش جوانان در ارائه خدمات رسانی مطلوب، خاطرنشان کرد: جوانان علاوه بر اینکه ایده های خوب برای مدیریت داشته و الهام بخش هستند می توانند نقش یک ارزیاب از دستگاه های خدمات رسان و مدیریت آنها را ایفا کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با ارزشمند خواندن ارزیابی های جوانان از چگونگی ارائه خدمت در دستگاه های اجرایی، تاکید کرد: در سیستم اداری، بدهکار کسی نیستیم، حرفها را می شنویم و تصمیم لازم را اتخاذ می کنیم تا نشان دهیم لیاقت آن را داریم که به اعتماد مردم پاسخ دهیم.
حجت الاسلام شعبانی، رئیس نمایندگی سازمان ملی جوانان در آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: ارتباط بی واسطه جوانان با مدیران و مسئولان استان یکی از دغدغه های اساسی آنان است که امید می رود با تقویت گروه مشاوران جوان، این مشکل به ویژه در شهرستانها رفع شود.
در ادامه این دیدار تعدادی از جوانان نخبه آذربایجان شرقی به بیان دیدگاه های خود در موضوعات مختلف پرداخته و برخی از مشکلات حوزه جوانان را مطرح کردند.
لزوم جذب کامل اعتبارات پژوهشی، تاکید بر بها دادن به تشکلهای دانشجویی، حرکت در مسیر اسلامی کردن دانشگاه ها، از بین بردن فضای بی اعتمادی و بی توجهی به تشکلهای جوانان، بسترسازی برای حضور جوانان شایسته در عرصه های مدیریتی، تجدید نظر در نوع نگاه به جوانان، تاکید بر فعالیت مجدد گروه مشاوران جوان استاندار، لزوم استفاده از روحانیون جوان در دستگاه های اجرایی، اختصاص فضای فیزیکی لازم برای فعالیت تشکلهای جوانان و مشارکت دادن جوانان در زمینه سازی برای اثرگذاری بیشتر آذربایجان شرقی بر کشورهای مجاور از جمله مسایل مطرح شده تعدادی از نخبگان آذربایجان شرقی در دیدار با علیرضا بیگی بود.
استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه این مراسم، از نمایشگاه دستاوردهای جوانان نخبه استان نیز بازدید کرد.
نظر شما