به گزارش خبرنگار مهر، مرور آمارهای منتشر شده از سوی منابع رسمی در ایران نشان می دهد که ابتلا به این بیماری در کشور سرعت قابل توجهی به خود گرفته است.
در این باره دکتر حسینعلی شهریاری نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تائید سرعت بالای ابتلا در ایران به خبرنگار مهر می گوید: حداقل 10 میلیون نفر ظرف دو تا سه سال آینده در کشور به ویروس آنفلوانزای نوع A مبتلا می شوند و در خوشبینانه ترین حالت از هر 200 نفر مبتلا که شناسایی نشوند، یک نفر فوت می کند.
با این همه بر اساس اظهارات کارشناس مرکز بهداشت استان هرمزگان مرگ یک مادر باردار بر اثر آنفلوانزای خوکی در قشم تائید شده است.
اولین مورد بیماری آنفلوانزای نوع H1N1) A) که اول تیر ماه امسال از سوی وزارت بهداشت تایید و اعلام شد، مربوط به یک نوجوان 16 ساله ایرانی الاصل مقیم آمریکا بود که به همراه خانواده وارد تهران شده بود.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تا دو سال آینده تعداد مبتلایان به آنفلوانزای خوکی به 2 میلیارد نفر می رسد
از آن زمان تاکنون بنا بر آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت، 124 ایرانی به این بیماری مبتلا شده اند که اغلب مبتلایان را زائران حج عمره تشکیل می دهند و مابقی بیماران افرادی بوده اند که از کشورهای شرق آسیا وارد کشورمان شده اند.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تا دو سال آینده تعداد مبتلایان به آنفلوانزای خوکی به 2 میلیارد نفر می رسد.
آخرین تحولات مربوط به پدیده شیوع آنفلوانزای نوع A از توافق وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مبنی بر ممنوعیت خروج زائران عمره گذار در ماه رمضان خبر می دهد.
دکتر محمود سروش ، مدیر برنامه آنفلوانزای وزارت بهداشت گفـته است که در 90 درصد موارد مبتلایان به ویروس آنفلوانزی نوع A در دوره نهفتگی خوب می شوند.
در همین رابطه دکتر رسول دیناورند معاون غذا و داروی وزارت بهداشت از امکان تولید واکسن مقابله با ویروس آنفلوانزای نوع A در آینده خبر داده است و منابع رسمی از وجود داروی مقابله با این بیماری برای یک میلیون نفر خبر داده اند و کارشناسان سلامت بر همین مبنا معتقدند که نگرانی چندانی درباره تامین داروی مورد نیاز بیماران مبتلا وجود ندارد.
نظر شما