پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۳۱

رئیس دانشگاه به مهر خبر داد:

تشریح روند پیشرفت پروژه های عمرانی در دانشگاه هرمزگان

تشریح روند پیشرفت پروژه های عمرانی در دانشگاه هرمزگان

رئیس دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه درحال حاضر 7 پروژه عمرانی در دستور کار این دانشگاه قرار دارد گفت: یک پنجم این پروژه ها شهریورماه همزمان با هفته دولت افتتاح می شوند.

احمد نوحه گر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانشکده علوم پایه یکی از این پروژه ها است که دارای مساحتی برابر با 9 هزار مترمربع است و دانشکده فنی و مهندسی که 6 هزار مترمربع زیربنا دارد نیز یکی دیگر از پروژه های دانشگاه به شمار می آید که تاکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی اضافه کرد: فاز دوم دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه هرمزگان نیز با 40 درصد، فاز یک دانشکده علوم انسانی با 50 درصد، فاز یک و دو خوابگاه مجردین با 45 درصد و دانشکده کشاورزی میناب با حدود 40 تا 45 درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر پروژه های عمرانی دانشگاه هستند.

رئیس دانشگاه هرمزگان ادامه داد: پروژه اصلاح و ساماندهی دانشگاه به شکل محوطه سازی در حدود 40 تا 45 هکتار است که شامل جدول بندی، اصلاح بخشهایی از پیاده روهای دانشگاه و فضای سبز است. 

وی افزود: مطالعات مرحله یک و دو فاز سه و چهار خوابگاه مجردی این دانشگاه انجام شده و به همراه فاز دو دانشکده علوم پایه و فاز دو سلف سرویس در مرحله مناقصه هستند.

وی اظهار داشت: راه اندازی پایانه پارکینگ اتوبوسها نیز جهت جا به جایی دانشجویان برای اول مهر ساماندهی شده است، همچنین فاز یک مطالعاتی استخر سرپوشیده دانشجویی انجام شده و فاز دو آن در حال انجام است.

کد خبر 924451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha