پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ تیر ۱۳۸۳، ۱۲:۳۴

با انتقاد از روند دمكراسي تحميلي در خاورميانه:

دانشمند مصري : مشكل آمريكا با اسلام از زمان انقلاب ايران آغاز شد

يكي از دانشمندان مصري علوم اسلامي در گفتگو با مجله آلماني اشترن ادعاي آمريكا مبني بر برقراري دمكراسي در كشورهاي عربي را بي اساس خواند و خاطر نشان كرد كه مشكل آمريكا با اسلام از زمان انقلاب ايران آغاز شد .

به گزارش خبرگزاري مهر ، " نصر ابو زيد " دانشمند مصري علوم اسلامي در ادامه اين گفتگو خاطر نشان كرد كه " جرج بوش " رئيس جمهوري آمريكا همواره مدعي است كه براي برقراري دمكراسي در كشورهاي عربي تلاش مي كند اين در حالي است كه وي حتي قادر نيست مفهوم صحيحي از دموكراسي ارائه دهد .  

" ابوزيد " همچنين با بيان اين مطلب كه كشورهاي عربي هيچگاه به كمكهاي به اصطلاح خيرخواهانه آمريكا نيازي نداشته و ندارد ،  تصريح كرد :  كشورهاي عربي به نوعي از دمكراسي معتقد هستند كه خود در صدد احياي آن در كشورهاي خود مي باشند .

اين دانشمند علوم اسلامي در ادامه به اشترن گفت : آمريكا از زمان وقوع انقلاب اسلامي خود را با مسائل مسلمانان درگير كرد و مشكلاتش با آنها آغاز شد .  اين در حالي است كه كشورهاي اروپايي با كشورهاي مسلمان مشكل چنداني ندارند .
وي افزود : به عقيده من كشورهاي اروپايي مي توانند امريكا را متوجه چگونگي رابطه با اسلام و مسلمانان نمايند .

ابوزيد با اشاره به حادثه 11 سپتامبر خاطر نشان كرد : مردم و دولت آمريكا معتقدند كه حادثه 11 سپتامبر از سوي مسلمانان صورت گرفته است ، اين در حالي است كه آنها اشتباه متوجه شده اند ، زيرا كشورهاي اسلامي نيز همواره مورد حملات تروريستي قرار گرفته و مي گيرند .


 

کد خبر 92448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha