پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مرداد ۱۳۸۸، ۱۹:۲۷

مناسبتهای مذهبی فراموش شده باید احیا شود

مناسبتهای مذهبی فراموش شده باید احیا شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: برنامه ها و مناسبهای مذهبی فراموش شده باید احیا و به فرهنگی ماندگار تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد عصر چهارشنبه در جلسه ساماندهی شئون مذهبی اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی مربوط در استان باید برای جلوگیری از اشاعه خرافه‌ها و پیرایه‌های منفی، فرهنگسازی و برای برخورد با ترویج اعمال خرافی اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: هیئت های مذهبی سرمایه های انقلاب هستند که نباید نسبت به آنها بی توجه بود، بلکه باید به فعالیتهای آنها جهت مثبت داده شود.

حجت الاسلام ولی نژاد بیان داشت: سیاستگذاری، رصد کردن و آسیب شناسی، خط دهی، احصاء فرصتها و تهدیدها، گسترش تعامل و همکاری، رویکرد اجتماعی اثرگذار در جامعه و هدفمند سازی فعالیتهای مذهبی امری ضروری است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه فرقه های نوظهور و منحرف و معنویت گرا به ویژه در بحث مهدویت در جامعه بسیار مشاهده می شود، خواستار توجه بیشتر اعضا به این مسئله شد.

وی با گرامیداشت اعیاد شعبانیه تاکید کرد: جشنهای اعیاد شعبانیه باید نسبت به سالهای گذشته بهتر و پربارتر برگزار شود.

معاون فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان نیز گفت: مراسم جشن شعبانیه با رویکرد مهدویت در 70 مسجد این استان برگزار می شود.

سیدعلی میرباقری افزود:  برنامه های ویژه ای در 15 مسجد محوری استان در شب و روز نیمه شعبان مصادف با میلاد آقا امام زمان (عج) اجرا خواهد شد.

وی اظهار داشت: آذین بندی مساجد، برگزاری گفتمان دینی با موضوع مهدویت، برگزاری همایش مختلف انتظار، برگزاری محافل قرآنی از مهمترین برنامه های مساجد در این مناسبت است.

کد خبر 924642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha