به گزارش خبرنگار مهر در ساری، مسئول کمیته فرهنگ شهروندی شهرداری آمل صبح پنجشنبه در مراسم گشایش این نمایشگاه گفت: در این جشنواره بی نظیر و بی سابقه بیش از 250 نفر از کودکان آملی موضوعاتی از قبیل شهر من آمل، بازیافت، آتش نشانی و فضای سبز را با دست کوچک و هنرمند خود به تصویر کشیدند.
علیرضا عزیزکمالی هدف از برپایی این جشنواره خیابانی را نقش همه شهروندان به خصوص کودکان در حوزه های مختلف شهری از نگاه کودکان بیان کرد.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف کمیته فرهنگ شهروندی ایجاد بستر مشارکت و آموزش شهروندان در تمام سطوح جامعه است و باید با آموزش مردم را ترغیب کنیم تا ضمن مشارکت، صرفه جویی در زندگی را سرلوحه کاری خود قرار دهند.
وی افزود: سالانه میلیونها تومان بابت دفن و جمع آوری زباله هزینه می شود و اگر شهروندان بتوانند در تولید زباله صرفه جویی کنند چه بسا این مقدار هزینه را می توان صرف پروژه های عمرانی کرد.
مسئول کمیته فرهنگ شهروندی شهرداری آمل گفت: ما اعتقاد داریم که کودکان بانیان و پل ارتباطی خوبی بین ما و خانواده ها هستند و باید از تمام ظرفیتها و با تمام ابزار در امر آموزش شهروندی همت و تلاش کرد.
عزیزکمالی خطاب به کودکان حاضر در این مراسم اظهار داشت: شهروندان کوچک نیز می توانند در پیشرفت و ساختن شهر زیبا و ایده ال مشارکت داشته و ما را یاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: شهروند خوب کسی است که تنها خوبی ها را نگوید بلکه ضعفها را شناسایی و به مسئولان اطلاع دهند تا با برنامه ریزی صحیح و به جا چاره جویی لازم صورت پذیرد.
نظر شما