به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، حسین باشی زادگان در نشست کمیته تخصصی اجرایی کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: بانک ها از تمرکز بر طرح های متعلق به شهرستان بوشهر خودداری کرده و طرح های شهرستان های دیگر را با توجه به اهمیت طرح در اولویت قرار دهند.
وی اظهار داشت: تمرکز زادیی طرح ها در مرکز استان بوشهر و پراکندگی تسهیلات در شهرستان ها سبب می شود در اجرای طرح بنگاه های اقتصادی زودبازده در این استان به یک توازن و تعادل برسیم.
رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان بوشهر با اشاره به آغاز اجرای طرح تمام شماری بنگاه های زودبازده یادآور شد: باتوجه به اهمیت این طرح، در اولویت بندی آنها برای پرداخت تسهیلات، همکاری و هماهنگی فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی با آمارگیران ضروری است.
معاون برنامه ریزی استاندار بوشهر نیز در این نشست گفت: بانک های عامل باید برای شناسایی دقیق هر بنگاه رابطی را تعیین کنند تا آمارگیران در مراجعه به بنگاه ها و گرفتن اطلاعات دچار سردرگمی نشوند.
رسول زارعی افزود: طرح تمام شماری یک طرح مهم و تاثیرگذار در بهبود وضعیت بنگاه های اقتصادی زودبازده است و مجموعه استان بوشهر باید همکاری لازم را در این خصوص با آمارگیران داشته باشند.
نظر شما