به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، براساس پيش بيني هاي انجام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، قرار شده است تا پايان برنامه سوم توسعه 15 هزار و 785 روستا از ارتباطات مخابراتي برخوردار شوند كه با ارتباط رساني به 17 هزار و 109 روستا تا پايان سال گذشته 39/108 درصداز كل برنامه سوم توسعه اجرا شده است كه اين امر نشان از پيشرفت خوب و سريعتر از برنامه شركت مخابرات ايران دارد .
آماره منتشر شده حاكي از آنست كه اقدامات انجام شده تا پايان سال چهارم برنامه سوم توسعه يعني تا پايان سال گذشته 76/23 درصد جلوتر از برنامه هاي پيش بيني شده در برنامه سوم توسعه بوده است.
براساس اين گزارش با توجه به حجم بالاي جمعيت روستايي كشور و در راستاي سياست عدالت اجتماعي يكي از اهداف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و شركت مخابرات ايران و شركت هاي مخابرات استاني، توسعه ارتباطات در مناطق روستايي و محروم كشور بوده است ؛ به طوري كه تعداد روستاهاي داراي ارتباط از 312روستا درسال 57 به شش هزار و 641 روستا در پايان برنامه اول توسعه و 23 هزار روستا در پايان برنامه دوم توسعه افزايش يافته است.
اقدامات انجام شده در طول برنامه سوم توسعه گوياي پيشرفت مناسب شركت مخابرات براي ايجاد شبكه هاي ارتباطي درروستاهاي كشور است به طوري كه تعداد روستاهاي داراي ارتباط از36 هزار و20 روستا در پايان سال81 به 40 هزار و 109 روستا در پايان سال 82 رسيد كه نشان از رشدي معادل 35/11 درصد در طول يكسال مي دهد.
تا پايان سال جاري كل روستاهاي بالاي يكصد نفر جمعيت داراي ارتباط مخابراتي مي شوند .
کد خبر 92546
نظر شما