محمدحسین فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: در این راستا ماده 32 این پروژه از سوی وزارت مسکن و شهرسازی تهیه و گزارشات تفصیلی برای تخصیص اعتبار از محل منابع ملی به معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری ارسال شد.
وی اظهار امیدواری کرد: اعتبار لازم برای اجرای این پروژه 17 کیلومتری در قالب ردیف مستقلی در متمم بودجه سال جاری توسط دولت پیش بینی شود.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در عین حال احتمال عدم ارائه متمم لایحه بودجه امسال از سوی دولت را مورد اشاره قرار داد و گفت: در صورت وقوع چنین شرایطی اعتبار اجرای آزادراه تبریز - سهند در بودجه سال 89 منظور خواهد شد.
فرهنگی اظهار داشت: با توجه به عدم کشش و نامناسب بودن جاده کنونی تبریز - سهند، اجرای پروژه آزادراه این محور ضروری است.
نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر تصریح کرد: از سوی دیگر شهر جدید سهند با تحقق طرح مسکن مهر به محلی برای سرریز جمعیت کلانشهر تبریز تبدیل خواهد شد و از همین رو باید تصمیم هایی شایسته در جهت ایجاد زیرساخت های مناسب و ایمن از جمله جاده مواصلاتی اتخاذ و اجرا شود.
یادآور می شود مطالعه و اجرای پروژه آزادراه تبریز - سهند از مصوبات دور دوم سفر استانی هیئت دولت به آذربایجان شرقی بود ولی به دلیل سنگین بودن هزینه های اجرا و تملک بخش هایی از مسیر و برخی تشریفات اداری، این پروژه تاکنون پیشرفتی نداشته است.
نظر شما