ارسطو صادقیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره اقدامات این دفتر در زمینه توسعه انرژی حاصل از باد گفت: به منظور استفاده فراگیر از "برق بادی" در بخشهای مختلف دولتی و خصوصی برنامه های خاصی در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه این برنامه ها به دولت ارائه شده است، افزود: در حال حاضر این برنامه در حال بررسی است و در صورت تایید بخشهایی از آن در برنامه پنجم توسعه اقتصادی و اجتماعی گنجانده می شود.
صادقیان ایجاد صندوق را از جمله اقدامات پیشنهادی این سازمان در برنامه پنجم ذکر کرد و اظهار داشت: این صندق به منظور حمایت از تولید کنندگان برق بادی راه اندازی می شود. طبق این طرح افرادی که با استفاده از فناوریهای خاصی اقدام به تولید برق بادی کنند مورد حمایت این صندوق قرار می گیرند.
وی با تاکید بر اینکه این حمایتها در قالب وام کم بازده ارائه می شود، ادامه داد: بخشهای خصوصی که در این زمینه فعال هستند برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی می شوند و این تسهیلات با بهره های مناسب به متقاضیان واگذار می شود.
مدیر دفتر انرژی باد سازمان انرژیهای نو، برنامه پنجم توسعه را فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیتهای انرژیهای تجدید پذیر دانست و خاطر نشان کرد: متاسفانه در کشور برنامه ریزی دراز مدت در این زمینه تدوین نشده است و امیدواریم با تایید این پیشنهادات بتوانیم از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود بهره برداری کنیم.
صادقیان با تاکید براینکه عملکرد ما از ظرفیتها و توانمندیهای موجود در کشور فاصله بسیاری دارد، ادامه داد: از این رو لازم است برنامه ریزی و سرمایه گذاریهای بیشتری در این زمینه صورت گیرد تا بتوانیم به اهداف برنامه سازمان انرژیهای نو ایران که تولید هزار و 154 مگاوات برق بادی در بخش خصوصی است برسیم.
مدیر دفتر انرژی باد سازمان انرژیهای نو با بیان اینکه فاز اول این طرح تولید 439 مگاوات برق بادی است، یادآور شد: در این زمینه به همکاری بانکها نیاز است که متاسفانه تاکنون عملکرد آنها مناسب نبوده است.
نظر شما