پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۳۸

انتقاد نماینده ارومیه در مجلس از روند کند اجرای اصل 44 در کشور

انتقاد نماینده ارومیه در مجلس از روند کند اجرای اصل 44 در کشور

ارومیه - خبرگزاری مهر: نادر قاضی پور از روند کند اجرای اصل 44 در کشور انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، نماینده مردم ارومیه در مجلس صبح شنبه در هشتمین همایش سراسری انجمن های صنفی شرکت های خدماتی سراسر کشور در ارومیه افزود: دولت دهم باید به گونه ای برنامه ریزی کند تا اصل 44 قانون اساسی که یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری است، شتاب بیشتری گیرد.

وی  در ادامه از مدیران شرکتهای خدماتی خواست تا با رعایت قانون، امنیت و آرامش شغلی را برای کارگران تحت پوشش خود فراهم کنند.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی آذربایجان غربی هم در این همایش گفت: هم اکنون 970 شرکت خدماتی در استان به ثبت رسیده که تنها 160 شرکت از این شرکتها عضو انجمن صنفی شرکتهای خدماتی استان هستند و 70 شرکت نیز توانسته اند از سازمان کار و امور اجتماعی صلاحیت دریافت کرده و در استان فعالیت کنند.

رئیس کانون شرکتهای خدماتی کشور هم در این همایش گفت: هم اکنون 17 هزار و 500 شرکت خدماتی با دو میلیون نفر پرسنل در کشور فعالیت می کنند.

محمد انتظامی افزود: در سه ماهه نخست امسال یک مورد زلزله، 20 مورد سیل و 70 مورد آتش سوزی در آذربایجان غربی رخ داده است.

دیگر نماینده مردم ارومیه در مجلس نیز در این همایش با اشاره به اهمیت نقش بخش خصوصی در روند توسعه کشور گفت: بخش خصوصی می تواند در کنار دولت روند توسعه در جامعه را شتاب بخشد.

جواد جهانگیرزاده افزود: دولت می تواند با واگذاری مسئولیت و وظایف خود به بخش خصوصی عملکرد و نحوه اجرای قوانین و انجام امورات را به نحو شایسته توسط بخش خصوصی کنترل کند.

در این همایش که با حضور مدیران شرکتهای خدماتی از سراسر کشور و در خانه جوان ارومیه برگزار شد شرکت کنندگان در خصوص مسائل و مشکلات شرکتهای خدماتی هم اندیشی کردند.

کد خبر 925666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha