عباس صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: وجود جامعه ای با درصد رفاه اجتماعی بالا و اجرای برنامه هایی در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و تحقق ده ها برنامه دیگر سازمان بهزیستی و سایر دستگاه ها همه و همه نیاز به فرهنگسازی و مشارکت مردم دارد.
وی افزود: همه دستگاه های اجرایی و همه کسانی که در جامعه نقشهای اجرایی را به عهده دارند بدون مشارکت مردم و ایفای نقش آنها ناموفق هستند بنابراین برای برجسته کردن نقش مردم در جهت مشارکت در جامعه نیاز به فرهنگسازی داریم.
صادق زاده ادامه داد: حضور مردم و ایفای نقش آنها برای برنامه ریزی و به اجرا در آوردن برنامه ها در جهت رفع نیازهای جامعه در بسیاری موارد منجر به اتخاذ بهترین تصمیمات می شود.
وی بیان کرد: اگر مردم از دستگاه های اجرایی فاصله بگیرند درصد موفقیت دستگاه ها نیز به همان اندازه افت می کند بنابراین برای اینکه مردم نقش پر رنگتری داشته و تصمیمات بهتری برای رفاه اجتماعی و بهتر زیستن به کمک آنها در جامعه اتخاذ شود باید فرهنگسازی شود.
صادق زاده گفت: بهزیستی به عنوان دستگاهی که 80 درصد به طور مستقیم با مردم و مسائل اجتماعی مرتبط با آنها در تماس است می تواند از این حضور و مشارکت مردم بهترین استفاده را داشته باشد.
وی اضافه کرد: در سال گذشته سازمان بهزیستی استان از همفکری و مشارکت مردم در بعضی حوزه ها بهره گرفت و نتایج خوبی نیز به دست آورد اما در ابتدای امر انتقادهای زیادی به این طرح شد در حالیکه بررسی علمی و کارشناسی موضوع موفقیت این طرح را تائید کرد از جمله این برنامه ها ورود تشکلهای غیر دولتی مردم نهاد به عرصه آسیبهای اجتماعی در جهت افزایش آگاهی و کاهش این آسیبها در جامعه می توان نام برد.
نظر شما