پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۰۷

زاهدی در گفتگو با مهر:

برنامه‌ام را به رئیس جمهور دادم/ کلیات برنامه زاهدی برای کابینه دهم

برنامه‌ام را به رئیس جمهور دادم/ کلیات برنامه زاهدی برای کابینه دهم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حضور خود در کابینه دولت دهم گفت: من هم مثل سایر وزرای کابینه نهم برنامه مشروح خود برای حضور در دولت دهم را به رئیس جمهور ارائه کرده ام تا اگر از سوی رئیس دولت به عنوان وزیر کابینه انتخاب شدم بر اساس آن عمل کنم.

دکتر محمد مهدی زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: احتمال حضور من در کابینه دولت دهم بستگی به نظر رئیس جمهوری دارد و من تنها برنامه خود را برای دولت آینده ارائه کرده ام.

وی درباره برنامه خود برای دولت دهم گفت: برنامه ای که برای آموزش عالی دولت دهم به رئیس جمهور ارائه کرده ام ادامه راهی است که در دولت نهم صورت گرفت.

وزیر علوم دولت نهم تاکید کرد: برنامه من برای دولت دهم مبتنی بر برنامه توسعه و چشم انداز بیست ساله نظام است که در آن به ویژه به کیفیت آموزش عالی توجه شده است.

محمد مهدی زاهدی درباه احتمال تغییر مدیریتهای وزارت علوم در صورت ماندگاری در این وزارتخانه به عنوان وزیر به مهر گفت: راجع به این مسئله بعدا اگر به عنوان وزیر انتخاب شده و از مجلس رای اعتماد گرفتم صحبت خواهم کرد.

وزیر علوم دولت نهم پیش از این در رابطه با نمره ای که به دوران چهار ساله وزارت خودش می دهد به مهر گفته بود: برنامه ما را ببینید بعد خودتان نمره بدهید، مطمئن باشید وزارت علوم در بین تمام وزارتخانه ها نمره بسیار بالایی می گیرد.

محمود احمدی نژاد روز گذشته با اشاره به اینکه "اوایل هفته آینده کابینه‌ را به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌کنم" اعلام کرد: تعداد جوان‌ها در این کابینه جهش بی‌سابقه دارد و حضور آن‌ها چشمگیر است.

کد خبر 926045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha