پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۲۴

المپیاد دانشگاه پیام نور در تبادل فرهنگی نقش موثری دارد‌

المپیاد دانشگاه پیام نور در تبادل فرهنگی نقش موثری دارد‌

بیرجند - خبرگزاری مهر: شهردار بیرجند گفت: دومین المپیاد ورزشی دانشگاه پیام نور کشور به میزبانی خراسان جنوبی در تبادل فرهنگی نقش بالایی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمود محسن ‌زاده یکشنبه شب در بازدید از المپیاد ورزشی دانشجویان دختر پیام نور کشور در بیرجند با تبریک ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی صاحب زمان (عج) افزود: المپیاد ورزشی دانشگاه پیام نور یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای ورزشی کشور است.

وی ضمن خیر مقدم به ورزشکاران و میهمانان دومین المپیاد ورزشی دانشگاهیان دختر دانشگاه‌های پیام‌ نور سراسر کشور اظهار امیدواری کرد: بیرجند میزبان خوبی برای دانشجویان دختر پیام نور کشور باشد.

شهردار بیرجند عنوان کرد: از آنجایی که شهر بیرجند در منطقه شرق و کویری کشور قرار گرفته سعی مجموعه شهرداری بیرجند بر مهیا‌کردن شهری سرسبز و با نشاط برای شهروندان و میهمانان گرامی واقع شده است و در این راستا با ایجاد پارک‌ها و فضاهای سبز متعدد تا حد زیادی موفق بوده است.

محسن‌زاده افزود: شهر بیرجند نخستین شهر کشور در حوزه IT و ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان است که در این راستا مجهز کردن ناوگان اتوبوسرانی و به دنبال آن ناوگان تاکسیرانی به بلیط الکترونیکی شهروندی و سیستم اینترنت رایگان در پارک ‌ها انجام شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شهرداری با داشتن سالن‌های ورزشی در سطح شهر و ایجاد جاده‌های سلامتی در پارک ‌ها و فضاهای سبز شهر بیشترین خدمات ورزشی را به مردم خونگرم و مهمان‌نواز و فرهنگ ‌دوست بیرجند تقدیم می ‌کند.

شهردار بیرجند در پایان اظهار امیدواری کرد: گام‌های بهتری برای خدمت به شرکت ‌کنندگان دومین المپیاد ورزشی دانشگاه پیام نور کشور برداشته شود.

کد خبر 926863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha