پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۰۶

نفرات برتر کشتی انتخابی دانشجویان کشور در اراک معرفی شدند

نفرات برتر کشتی انتخابی دانشجویان کشور در اراک معرفی شدند

اراک - خبرگزاری مهر: در ادامه بیست و هشتمین دوره مسابقات انتخابی کشتی آزاد تیم ملی دانشجویان کشور که در اراک برگزار شد، نفرات برتر سه وزن 55، 66 و 84 کیلوگرم امروز شناخته شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، در وزن 55 کیلو سهیل منتظری از دانشگاه مشهد و صادق صادقیان از دانشگاه کردستان به ترتیب اول و دوم و عیسی مرتضی زاده از مازندران و صادق نعمتی از دانشگاه شیراز به صورت مشترک سوم شدند.

در وزن 66 کیلوگرم، محمد درستی از دانشگاه علوم انتظامی عنوان نخست وعلی اکبر کاظمی از دانشگاه بین المللی قزوین دوم، وحید پاکزاد از دانشگاه شیراز و میثم حیدری از دانشگاه زنجان به صورت مشترک سوم شدند.

همچنین در وزن 84 کیلوگرم امیر حسین گودرزی از دانشگاه ملایر اول شد، مازیار یزدانی از دانشگاه محدث نوری دوم شدند و وحید اعلایی از دانشگاه علوم انتظامی و محسن مرتضوی از علمی کاربردی به صورت مشترک سوم شدند.

بیست و هشتمین دوره مسابقات انتخابی کشتی آزاد تیم ملی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از روز گذشته با شرکت 198 کشتی گیر دانشجو در قالب 48 تیم در سالن ورزشی شهدای دانشگاه اراک آغاز شده و دو روز ادامه دارد.

نفرات اول تا سوم مشترک این مسابقات به رقابتهای المپیاد دانشجویان کشور که سال آینده برگزار می شود، راه خواهند یافت.

کد خبر 927369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha