پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۳۳

اختصاصی مهر/

علت سقوط بالگرد در دست بررسی است

علت سقوط بالگرد در دست بررسی است

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی کرمان با اشاره به آغاز بررسی کارشناسان درخصوص سقوط بالگرد نیروی انتظامی در کرمان گفت: علت سقوط بالگرد نیروی انتظامی هنوز مشخص نشده است.

سرهنگ علیرضا پریور در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: به احتمال زیاد دلیل سقوط بالگرد 206 نیروی انتظامی کرمان نقص فنی در سیستم این بالگرد بوده است اما برای نظر نهایی هم اکنون کارشناسان درحال بررسی دلیل سقوط هستند.

وی با رد فرضیه سقوط این بالگرد به دلیل درگیری با اشرار افزود: محل ماموریت این بالگرد کویر شهداد بوده است و پس از اتمام ماموریت درحال بازگشت به آشیانه بوده است و در صورتیکه با اشرار درگیر و صدمه دیده بود در یکی از پایگاههای نزدیک به منطقه عملیات فرود می آمد.

سرهنگ پریور عنوان کرد: محل سقوط بالگرد در 30 کیلومتری کرمان درمحل ارتفاعات سیرچ بوده است.

وی با تائید شهادت 3 نفر از سرنشینان بالگرد گفت: "سرگرد خلبان اصغر حجتیان"، "خلبان نعمت زحمتکش" و "مهندس پرواز سروان سعید قزلباش" به شهادت رسیده اند.

سرهنگ پریور افزود: "استوار عیسی جوانرود"، "کمک خلبان محسن فلاح ‌نژاد" و "سرهنگ مراد استوار" نیز مجروح شده اند که به بیمارستان منتقل شده اند و حال عمومی این افراد رضایت بخش گزارش شده است.

کد خبر 927841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha