پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۳۶

معرفی برترینهای المپیاد دو و میدانی در پنج رشته

بیرجند - خبرگزاری مهر: مسابقات دو و میدانی دومین دوره المپیاد ورزشی دختران دانشگاه پیام ‌نور در پنج رشته 100، 200، 400، 800 و 1500 متر با معرفی برترینها پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، در این مسابقات که شامگاه سه شنبه پایان یافت، در دوی 100 متر الهام کاکلی از تهران، مینو یاوری از خراسان رضوی و نرگس گودرزی از همدان به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند و فاطمه حسین‌زاده از مازندران، سپیده ‌سادات سماوات شریف از همدان و ریحانه قربانی از اصفهان به ترتیب حائز رتبه‌ های چهارم تا ششم شدند.

در دوی 200 متر نیز الهام کاکلی از تهران، مینو یاوری از خراسان رضوی و سپیده سادات سماوات شریف از همدان به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به دست آوردند و مهین رحیمی از اردبیل، آتنا امین‌زاده از خراسان رضوی و سمیرا ایمانی از مازندران چهارم تا ششم شدند.

در دوی 400 متر نفیسه آرمیو از همدان، زینب قدیمی از گیلان و زینب خرم روز از تهران به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به دست آوردند و افسانه آقاخانی از چهارمحال و بختیاری، فاطمه دادخواه از اصفهان و مریم جمالی از قزوین به ترتیب مقامهای چهارم تا ششم را کسب کردند.

در دوی 800 متر نفیسه آرمیو از همدان، مژگان ابوالپناه از تهران، زینب خرم‌روز از تهران به ترتیب اول تا سوم شدند و افسانه آقاخانی از چهارمحال و بختیاری، فاطمه دادخواه از اصفهان و مریم جمالی از قزوین در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.

در دوی 1500 متر زهرا علی اکبری از اردبیل، زینب خرم ‌روز از تهران و صدیقه دهقان از فارس به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند و خدیجه عموزاده از مازندران، مهری سادات رضوی از قزوین و فاطمه حامدی از مازندران چهارم تا ششم شدند.

کد خبر 928188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha