به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" بر اساس اين طرح به شهرداري تهران اجازه داده مي شود نسبت به اجراي طرح زوج و فرد كردن تردد خودروها به صورت آزمايشي در تابستان سال جاري اقدام كند.
بر اساس تبصره يك لايحه مذكور شهرداري تهران موظف است ضمن ارايه برنامه زمان بندي به كميسيون شهرسازي ، هماهنگي هاي لازم با مراجع ذي ربط را جهت اجراي مطلوب طرح قبل از اجراي آن و راهكارهاي عملي و اجرايي آن را به انجام رساند.
همچنين شهرداري موظف است تمهيدات لازم جهت سهولت تردد شهروندان را با افزايش وسايل نقليه عمومي و تامين كليه نيازهاي پيش بيني شده در طرح به ويژه اتوبوس و تا كي مورد نياز به طور كامل فراهم نمايد.
به گزارش خبرنگار ما ، در اين جلسه مدير عامل سازمان حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران به ارايه گزارش در اين خصوص پرداخت و گفت: در طول روز ( 6 صبح تا 18 بعدازظهر) 11 ميليون و 500 هزار سفر درون شهري در تهران انجام مي شود كه 4 ميليون و 449 هزار سفر در ساعات اوج تردد صورت مي گيرد.
مهندس كامران حاج نصرالهي افزود: با اجراي طرح مذكور هيچ گونه تغييري در رفت و آمد سفرهاي كاري و آموزشي ايحاد نخواهد شد . زيرا 39 درصد سفرهاي درون شهري را سفر كاري و 20 درصد را سفر آموزشي تشكيل مي دهد كه در ساعات اوليه رو( 30/7 الي 8 صبح) انجام مي شود.
در ادامه رييس كميسيون فرهنگي اجتماعي شوراي شهر به عنوان مخالف اجراي طرح گفت: در حال حاضر اتوبوسراني نه فضايي براي پارك اتوبوسها دارد نه راننده اي كه بتواند به كار بگيرد.
رسول خادم افزود: مشكل پاركينگ عمومي در محدوده طرح يكي از مشكلات جدي است كه بايد به آن توجه كرد و بعد اقدام به اجراي طرح گرفت.
همچنين حمزه شكيب ، ديگر عضو شوراي شهر در ادامه تاكيد كرد: بنده معتقدم پيش نيازهاي طرح بايستي فراهم شود بعد اقدام به اجراي طرح نماييم .
در ادامه خسرو دانشجو به عنوان يكي از ديگر مخالفان اجراي طرح گفت: طرحي كه يكبار به صورت آزمايشي اجرا شده و شكست خورده است نمي تواند دوباره مورد آزمايش قرار گيرد .
عضو كميسيون شهرسازي شوراي شهر افزود: ظرفيتهاي ايجاد امكانات جنبي براي اجراي طرح مشخص است و ما نمي توانيم جادو كنيم . مگر مي توان ظرف مدت سه ماه به ايجاد پاركينگ يا افزايش اتوبوس وتاكسي اقدام نمود، بنابراين بايستي در ابتدا ساختار تغيير كند بعد به اجراي طرح همت گماريم.
نظر شما