پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۱۰

آموزش خانگی مبانی دینی در سوئد محدود می‌شود

دولت سوئد پیش نویس قانونی را تهیه کرده که براساس آن آموزش کودکان در خانه به جای رفتن به مدرسه به علت اعمال دیدگاههای دینی و فلسفی خانواده به شدت محدود می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از لایف سایت نیوز، قانون منع آموزش کودکان در خانه استدلال کرده ازآنجا که آموزش کودک باید جامع و هدفمند باشد باید به نوعی طراحی شود که صرف نظر از دیدگاه ای دینی و فلسفی والدین، تمام دانش آموزان بتوانند در آن شرکت داشته باشند.

دولت سوئد با اشاره به آئین نامه حقوق بشر اروپایی اعلام کرده براساس قانون جدید والدین تنها درصورت وقوع شرایط فوق العاده می توانند کودکان خود را در خانه آموزش دهند و برنامه ای که مورد استفاده آنها قرار می گیرد باید به تصویب مقامات دولتی و آموزشی که نظارت آموزش در خانه را برعهده دارد برسد. این مجوز نیز هرسال باید تمدید شود.

قرار است قانون نهادینی در طول فصل بهار سال 2010 به پارلمان سوئد ارائه شود و در صورت تصویب در سال تحصیلی 2011 اعمال شود.

این درحالی است که گروههای منتقد این قانون را بازگشت به دوران تاریکی توصیف و آن را نشانه ای از ریشه های نظام سوسیالیست دیکتاتوری دانسته و خواستار حمایت بین المللی شده اند.

کد خبر 929064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha