پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۲۵

هاوارد برمن :

تعامل آمریکا با ایران ضروری است/ بوش در برابر ایران شکست خورد

تعامل آمریکا با ایران ضروری است/ بوش در برابر ایران شکست خورد

رئیس دموکرات کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: جرج بوش تلاشهای زیادی را برای ایجاد تفرقه و نفاق در ایران انجام داد اما نتوانست به اهداف خود برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آژانس یهود، "هاوارد برمن" پیش از برگزاری اجلاس رهبران یهود در لس آنجلس گفت: اوباما امیدوار است که ایران تا اواخر سپتامبر پاسخ مناسبی را به پیشنهاد دولت آمریکا بدهد.

برمن به عنوان یکی از طرفداران پروپاقرص دولت آمریکا شناخته شده است.

آژانس یهود در ادامه مدعی شد که برمن در مورد پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا خوشبین نیست اما یقین دارد که با اعمال تحریمهای بیشتر می توان ایران را وادار به توقف برنامه غنی سازی اورانیوم کرد.

بر اساس این گزارش رئیس دموکرات کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به این نتیجه رسیده است که ایران در آینده بسیار نزدیک می تواند اورانیوم غنی شده با درجه پایین را به اورانیوم غنی شده با درجه بالا تبدیل کند و توانایی تولید آن را بدست آورده است.

هاوارد برمن در ادامه گفت: به رغم اختلاف های موجود میان واشنگتن و بیت المقدس، این دو کشور درصدد اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران هستند و امیدواری خود را برای توقف برنامه غنی سازی اورانیوم اعلام کردند.

هیلاری کلینتون،  وزیر خارجه آمریکا پیشتر با بیان اینکه پاسخ ایران باید به زودی شنیده شود، گفته بود: ما درها را برای همیشه باز نگاه نخواهیم داشت. کلینتون در عین حال یاد آور شد که رفتار دولتش در مورد ایران خیالپردازانه نیست.

بر اساس این گزارش، واشنگتن در ماه آوریل با ارائه پیشنهاد مذاکره گروه 1+5 با تهران در مورد برنامه هسته ای، امیدوار است تا اواخر سپتامبر پاسخی از سوی تهران در این باره دریافت کند.

در همین حال آمریکا تهدید کرده در صورت منفی بودن پاسخها از سوی تهران اقدامات بازدارنده خود از جمله تشدید تحریمها را از سر خواهد گرفت.

کد خبر 930273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha