به گزارش خبرنگار مهر، متخصصان سلامت معتقدند در صورت استفاده از سبزیجات به صورت خام و میوه در هنگام افطار و سحر حتما مراحل سالم سازی شامل شستشوی اولیه، انگل زدایی با مایع دستشویی یا ظرفشویی، میکروب زدایی با مواد ضد عفونی کننده مجاز و شستشوی نهایی رعایت شود.
در تهیه مواد غذایی برای سحر در منزل یا مساجد، ترجیحا در هنگام سحری تهیه و به صورت گرم مصرف شود، در غیر این صورت مواد غذایی پخته شده در روی شمعک اجاق نگهداری تا حرارت آن حفظ شود و یا در دمای کمتر از 4 درجه سانتیگراد یعنی طبقه زیرین جایخی یخچالهای معمولی نگهداری و قبل از مصرف کاملا داغ شود.
مواد غذایی آماده مصرف از قبیل زولبیا و بامیه، حلیم، نان و شیرینی سنتی، کله و پاچه، دل و جگر، بستنی، شربت آلبالو و زرشک را از دستفروشان و دوره گردان خریداری نکنند.
در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده به مجوز وزارت بهداشت، تاریخ تولید، انقضا، نشانی دقیق کارخانه تولید کننده و سالم بودن بسته توجه کنند.
هرگز مواد غذایی طبخ و آماده شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنند. افطاری و سحری را زمانی طبخ و آماده کنند که حداکثر تا دو ساعت بعد به صورت گرم به مصرف برسد و از خرید مواد غذایی فله ای و مواد لبنی غیر پاستوریزه و استریلیزه از قبیل دوغ، ماست، کره، سرشیر و خامه فله ای و سنتی خودداری کنند.
نظر شما