پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۳۲

موشک جدید ناسا برای سفر انسان به ماه آماده شد

موشک جدید ناسا برای سفر انسان به ماه آماده شد

ناسا موشک جدیدی با عنوان ARES 1 را برای حمل فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی و ماه آماده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این موشک پس از موشک زحل 5 قرار است فضانوردان را در سفر آینده انسان به ماه همراهی کند.
ناسا اولین پرتاب آزمایشی بدون سرنشین موشک ARES 1 را 31 اکتبر انجام می دهد. آخرین قطعه ای که به این موشک متصل شد کپسولی شبیه به فضاپیمای "اوریون" است که در مدت پرواز فضانوردان داخل آن اقامت دارند.

موشک ARES 1 به بلندی یک ساختمان 30 طبقه و بلندتر از موشک زحل 5 است. موشک زحل 5 در دهه های 60 و 70 انسان را در سفر به ماه همراهی کرد.

کار سوار کردن قطعات این موشک در یک حدود یکسال به طول انجامید اما اولین ایده های ساخت آن سه سال قبل مطرح شد.

این موشک از دو طبقه تشکیل شده است که اولی شامل موشکهای یدکی با سوخت جامد است. این موشکهای یدکی به شاتل در بلند شدن از زمین کمک می کنند. در این طبقه به صورت معمولی چهار قطعه وجود دارد اما در این موشک پنج قطعه جدید دیگر افزوده شده اند که به شاتل قدرت رسیدن به مدارهای بالاتر را می دهند.

طبقه دوم با موتور هیدورژن و اکسیژن مایع کار می کند. این موتور در موشکهای زحل نیز به کار رفته بود.

به گفته مهندسان ناسا، هنوز یک مشکل در نصب قطعات این موشک باقی مانده است که این مهندسان هنوز راه حلی برای آن پیدا نکرده اند. به طوری که ARES 1 در دو دقیقه اول پرتاب لرزشهای زیادی دارد که این لرزشها می توانند در کپسول ویژه سرنشینان مشکلاتی ایجاد کند.

براساس گزارش نیویورک تایمز، ناسا پیش بینی کرده است که موشک ARES 1 از سال 2015 وارد خدمت شود و در اولین پرواز رسمی خود چهار فضانورد را به سوی ایستگاه فضایی بین المللی همراهی کند و سرانجام در سال 2021 انسان را به ماه بازگرداند.

کد خبر 931014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha