پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۲۳

عباس زاده مشکینی:

رئیس جمهور کابینه ای با ویژگی های تعهد، تخصص، کارآمدی و پویایی معرفی کند

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: مطابق قانون رئیس جمهور در انتخاب همکاران و وزرایش آزاد است اما با نگاه به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب و مطالبات مردمی، احمدی نژاد باید کابینه ای به مجلس معرفی کند که ویژگیهای تعهد، تخصص، کارآمدی و پویایی را داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمود عباس زاده مشکینی  ظهر دوشنبه در جمع فرمانداران، بخشداران و مدیران ستادی استانداری زنجان حماسه بزرگ و بی نظیر 22 خرداد ماه را بالاترین حد نصاب مشارکت در منطقه و جهان و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و رای مجدد به دکتر احمدی نژاد را آری ملت به رفراندوم مبارزه همه جانبه با بی عدالتی، تبعیض و فساد و تداوم ساده زیستی مسئولان و استکبارستیزی برشمرد.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور تاکید کرد: در دولت دهم باید بستری فراهم شود که آرمانهای انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری برای تحقق عدالت و پیشرفت کشور محقق شود و این راهبرد همه ماست.

عباس زاده مشکینی در ادامه با اشاره به معرفی کامل کابینه تا روز چهارشنبه توسط شخص رئیس جمهور گفت: اگرچه مطابق قانون رئیس جمهور در انتخاب همکاران و وزرایش آزاد است اما چنین شرایطی ضروری است با نگاه به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب و مطالبات مردمی، دکتر احمدی نژاد نیز کابینه ای را به مجلس معرفی کند که ویژگی های تعهد، تخصص، کارآمدی و پویایی را داشته باشد.

وی افزود: در معرفی اعضای هیئت دولت اگرچه تعهد از لوازم معرفی افراد است اما تخصص و توان مدیریتی بسیار بالا نیز باید به جد مدنظر باشد همچنین باتوجه به شرایط کشور باید وزرای دولت دهم توان کادرسازی و انسجام بخشی در یک وزارتخانه را داشته باشند و فراتر از چهار سال مسئولیت به افق های دوردست توجه داشته باشند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: مجلس و نمایندگان نیز به طور قطع در برابر معرفی کابینه قوی و با انگیزه از سوی رئیس جمهور با بررسی دقیق و رای بالا، ظرفیت خوبی را برای آغاز به کار در اختیار وزرای انتخابی قرار می دهند.

عباس زاده مشکینی خطاب به مدیران و فرماندارن افزود: چهار سال آتی برای همه ما باید چهار سال تلاش و خدمت برای جهش به سمت شکوفایی ملی و دستیابی به افق های ترسیمی چشم انداز بیست ساله باشد تا نام ایران در همه عرصه ها در بلندای قله منطقه و جهان بدرخشد.

کد خبر 931262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha