پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۱۳

اخبار کوتاه ورزشی استان اردبیل

اردبیل -آغاز رقابتهای فوتسال دانشگاه های آزاد کشور،نتایج مسابقات کبدی منطقه شمالغرب کشور،سازماندهی14هزار فوتبالیست در اردبیل و برگزاری مسابقات کیک بوکسینگ از عناوین خبرهای کوتاه ورزشی است.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، مسابقات فوتسال سراسری اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور 13 تیم از واحدهای مشهد، رودهن، تهران جنوبی، اراک، گیلان، بهبهان، دامغان، سنندج، خاش، مازندران، شهر کرد، اردبیل و سازمان مرکزی در اردبیل آغاز شد. در این رقابتها تیمهایی حضور یافته در دو گروه چهار تیمی و یک گروه پنج تیمی رقابتهای مقدماتی و نهایی را به مدت یک هفته انجام خواهند داد تا تکلیف تیم قهرمان کشوری مشخص گردد.

نتایج مسابقات کبدی منطقه شمالغرب کشور

مسابقات کبدی منطقه شمالغرب کشور که با حضور 6 تیم از کشور به میزبانی اردبیل و در سالن شهید آسمانی مجموعه تختی اردبیل آغاز شده بود، با راهیابی تیمهای کرمانشاه و آذربایجان غربی به مسابقات کبدی المپیاد ایرانیان به کار خود پایان داد.

در این مسابقات که به مدت دو روز برگزار شد، تیم کرمانشاه با کسب 10 امتیاز به عنوان تیم اول و تیم آذربایجان غربی با 8 امتیاز بعنوان تیم دوم توانستند به مسابقات المپیاد ایرانیان راه یابند. در این رقابتها تیم اردبیل به رغم شایستگی با کسب شش امتیاز سوم شد و از راهیابی به مسابقات کشوری بازماند. همچنین تیمهای آذربایجان شرقی، کردستان و گیلان در رده های بعدی قرار گرفتند.

نتایج مسابقات فوتسال لیگ برتر و جام حذفی فوتبال استان

مسابقات فوتسال لیگ برتر استان با برگزاری دو دیدار در سالن 17 شهریور اردبیل پیگیری شد که باتوجه به نتایج کسب شده تیم فوتسال ابوذر پارس آباد به فینال مسابقات فوتبال جام حذفی استان رسید. در اولین دیدار از این رقابتها تیم شهر کتاب اردبیل به مصاف تیم هتل خیام سرعین رفت که این دیدار با نتیجه 5 بر 2 به نفع تیم هتل خیام به پایان رسید، در دومین دیدار نیز کشتارگاه سامیان اردبیل در یک بازی پر گل تیم شهید زمانی را با نتیجه 13 بر 11 مغلوب خود کرد.

همچنین از سری مسابقات جام حذفی فوتبال استان اردبیل و در مرحله نیمه نهایی نیز تیمهای ذرت کاران پارس آباد و پاسارگاد سرعین در ورزشگاه 20 هزار نفری علی دایی به مصاف هم رفتند که در این دیدار تیم ذرت کاران با شکست 5 بر 4 حریف خود به فینال این مسابقات راه یافت.

سازماندهی 14 هزار فوتبالیست در اردبیل

رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل از سازماندهی و فعالیت 14 هزار فوتبالیست در سطح استان اردبیل خبر داد.

فرهنگ رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امسال هدفگذاری ما ارتقاء این میزان ورزشکار سازمان‌یافته به 18 هزار نفر است، افزود: همچنین خصوصی‌سازی، توجه به برنامه، ضوابط و مقررات و توسعه ورزش بانوان از دیگر اهداف هیئت فوتبال در سال جاری خواهد بود.

وی توجه به ورزش پایه به ویژه شناسایی و پرورش استعدادها را مهمترین استراتژی هیئت فوتبال این استان برشمرد و ابراز داشت: در 10 سال گذشته توازنی در فعالیت رده‌های مختلف فوتبال به وجود نیامده بود که ما تلاش کردیم یک تناسب مناسب بین فعالیت تمام رده‌های وزرشی فوتبال تنظیم کنیم. رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل با اشاره به دعوت پنج فوتبالیست نوجوان اردبیلی به تیم ملی اضافه کرد: این مهم در گرو فعالسازی و توجه به تمام رده‌های سنی، فوتبال اردبیل میسر شده است.

برگزاری مسابقات کیک بوکسینگ یادواره شهید حسینعلی صبور

مسابقات کیک بوکسینگ کمربند طلایی یادواره شهید حسینعلی صبور در چهار رده سنی و به مدت یک روز در شهرستان مشگین شهر برگزار شد. در این مسابقات که با حضور تیمهایی از شهرستان تبریز، پارس آباد، نمین، لاهرود، اردبیل و مشگین شهر در سالن تخصصی ورزشهای رزمی مشگین شهر برگزار شد، تیم میزبان با کسب 81 امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت.

همچنین تیمهای اردبیل و نمین به طور مشترک با کسب 78 امتیاز مقام دوم را از آن خود کردند و تیمهای پارس آباد و تبریز به ترتیب با کسب 64 و 33 امتیاز در رده های سوم و چهارم این دوره از رقابتها قرار گرفتند.

کد خبر 931513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha