جهان رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: در روستاهایی که جمعیتشان با آمار سرشماری نفوس و مسکن مطابقت دارد سرانه 10 کیلوگرم داده می شود ولی روستاهایی که تعدادشان بیشتر از سرشماری است این سرانه کاهش می یابد.
رستمی اضافه کرد: ایرادی بر سیستم توزیع وجود دارد که آن هم به دلیل تناقض در آمار سر شماری نفوس و مسکن سال 85 با آمار واقعی است که ما مجبوریم بر اساس آمار سرشماری توزیع کنیم. بنابراین تعدادی از مردم جز لیست نیستند که میزان سرانه پایین می آید.
وی همچنین در پاسخ به انتقاد مدیرکل امورعشایری استان در خصوص توزیع آرد توسط تعاون روستایی، گفت: تعاون روستایی برنده مناقصه شرکت خدمات بازرگانی در خصوص توزیع آرد عشایر شده است و بر این اساس توزیع آرد توسط تعاون روستایی کاملا قانونی است.
وی بیان کرد: امور عشایر نیز می توانست در این مناقصه شرکت نماید و برنده مناقصه توزیع آرد عشایر شود.
رستمی با بیان اینکه سرانه آرد عشایر واقعی12.200 کیلوگرم است و کاهش این سرانه واقعیت ندارد، اظهار داشت: سیستم توزیع آرد توسط تعاون روستایی مبتنی بر نرم افزار توزیع آرد است که در این سیستم کسانی را که عشایر نیستند کنترل می کنند و بر این اساس قریب به 10 تا 15 هزار نفر در این استان پالایش صورت گرفته است.
وی افزود: ممکن است آنان که واجد شرایط نیستند از این مسئله ناراحت باشند و گلایه کنند
رستمی بیان داشت: این سیستم باعث شده کسی نتواند آرد مردم را از شبکه خارج کند و جای دیگری بفروشد و بر این اساس توزیع آرد منطقی شده است.
وی تصریح کرد: در عین حال این آمادگی را داریم که توزیع آرد را بر اساس لیستی که امور عشایر از عشایر واقعی در اختیار ما قرار می دهد با سرانه 12.200 کیلوگرم توزیع کنیم.
رستمی یادآور شد: توزیع سرانه 10 کیلوگرم در مناطقی صورت گرفته است که خانواده مذکور سه ماه عشایر باشد و بقیه سال را در روستا زندگی کند که بر این اساس برای عدم ایجاد تنش جامعه روستایی با این خانواده ها، مجبوریم به این افراد سرانه آرد 10 کیلوگرم بدهیم.
نظر شما